Eikös se sanonta mene niin,että silmät ovat sielun peili? Pennuilta aukesi silmät viime yön aikana ja aamulla kurkkiessani pentulaatikkoon pentuset tapittivat minua pikkuisilla simmuillaan.Voi se oli aika erikoinen tunne =) Nyt pennut ovat saaneet aivan erilaisen merkityksen aivan kuin niistä olisi tullut kokonaan aivan toisia pentuja niin erilaisilta ne näyttävät. Pikkuisella Alpolla silmät ovat vasta avautumassa se on hidas hämäläinen ja tulee painon ja näköjään muunkin kehityksen kanssa hiukan toisia jäljessä.

Mutta Alpo on ehdottomasta se kaikkein tiukkapipoisin koko porukasta.Kahtena aamuna Alpo on huutanut laatikossa kuin se tekisi kuolemaan.No minä sitten sängystä ylös ja katsomaan mikä sillä on hätänä.No siellähän se keskellä pentukoppaa tököttää ja vain huutaa.Laki katsoo kopassa minua ja aivan kuin nauraisi "Saatiinpas sinutkin hereille"! Aikamoisia nämä partaiset kaverit kyllä ovat.Eli Alpolla ei ole mikään hätä ja Laki varmasti siksi antaa sen huutaa että saa itsekin jo ruokaa.Mutta siis kyllä Laki edelleen hoitaa pentujaan hyvin =)

Kun pennut syntyivät minusta niiden korvat olivat hauskat kolmiot jotka sojottivat milloin itään sitten länteen.Mutta nyt huomaan että korvatkin ovat muuttaneet aivan kokonaan olemustaan jos näin saa sanoa.Nyt ne kääntyvät jo alaspäin ja näyttävät oikeilta käppänän korvilta =) Tässä olisi hiukan taasen uusia kuvia tältä päivältä.

Minua hiukan väsyttää

2018043.jpg

Voisitko lopettaa tuon kuvaamisen?

2018039.jpg

Tulen lähemmäksi jos et lopeta

2018040.jpg

Alpo aivan unisena

2018053.jpg

Ja minähän en kameraan katso vaan näytän ison suuni,eikö olekin hieno?

2018049.jpg