Arki alkaa pikku hiljaa palailemaan meidänkin taloomme, pitkien pyhien jäädessä taakse. Ajattelinkin, että muistelisimme vuoden 2008 tapahtumia. Näin jälkikäteen kyllä tuohon vuoteen niin paljon mahtuikin.

19.4.08 Veeti (Realsilveer Kent Clark) nappasi sen niin kauan odotetun sertin jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä. Kyllähän niitä vara sertejä olikin jo keräilty =)

Ehdottomasti railakkain vuosi on ollut meidän Nisu herralla (Afunique Nils). Herra valioitui suomen ja eestin valioksi. Nappasi ryp 2 sijan, samalla ollen muutamassa näyttelyssä Rop sekä keräten suomen cacibit. Lopettaen näyttelykesän 2008 Hämeenlinnan kainsainväliseen näyttelyyn Nissen ollessa Vsp.

Laki (Happy-Go-Lucky Sandora) nappasi Mikkelin näyttelyssä sertin mutta se ei meitä auttanut neitokaisen ollessa alle kahden vuoden ikäinen.

Viron reissu Maijun ja Maran kanssa oli vuoden yksi kohokohdista. Ne muistot pysyvät varmasti pitkään mielessä.Tällä reissulla Laki yllätti meidän toden teolla. Lauantaina neito oli Rop Nissen ollessa Vsp ja sunnuntain koittaessa Laki oli Vsp. Laki nappasi kumpanakin päivänä sertit ja Nisse sai Eestin valioarvon tällä reissulla.

Ja loppuvuodesta päivänvalon näki Pihkatassun ensimmäinen pentue. Sieltä putkahti maailmaan neljä potraa poikaa. Alpo,Aatu, Kyösti ja Niksu ovat sopeutuneet uusiin koteihinsa oikein mallikkaasti ja todistaneet olevansa isänsä lailla oman arvonsa tuntevia ja pitävänsä päänsä. Sitten vasta totellaan kun ääntä hiukan korotetaan, jos huvittaa totella!

Suru uutisia

Loppu vuosi teki tuloaan kun saimme tietää Riston vanhempien rakkaan partacollie Veeran terveydentilasta. Koiriemme kaveri ja Telmalle niin rakas kaveri Veera lepää nyt sateenkaari sillalla. Siellä Veeran on hyvä olla, rauhassa levätä tuntematta enään kipua. Veeralla todettiin paha lonkkien kehityshäiriö. Kyllä on tuntunut niin kovin epäreilulta, kuinka vähän aikaa tämä koira sai viettää kanssamme, elämä on kovin epäreilu aina silloin tällöin.

Memorylane Boy Whatta Girl 14.3.2008-29.12.2008

Lepää rauhassa Veera, kultaiset muistot säilyvät meidän sydämissämme aina!

Sinua niin kovasti jäimme kaipaamaan!

2204673.jpg

 

Uusi Vuosi 2009

Vuosi on vaihtunut ja toivottavasti se tuo tuulahduksen uusia asioita mukanaan. Toiveissa olisi,että Pihkatassun poppoo viettäisi joulun 2009 omassa mukavassa pirtissä, partaiset ystävät kainalossa takka tulen loimuja ihaillen. Toivottavasti luoja suo Lakille sen viimeisen sertin, minkä se tarvitsee saadakseen suomen muotovalio arvon. Jännityksellä odotamme mitä vuosi tuo tullessaan ja suuntaamme kohti uusia haasteita.