Telma neitokainen aloitti juoksunsa hiukan odotettua aikaisemmin ja niinpä tyttö matkasikin sitten eilen anoppilaan juoksu "lomalle". Hetihän siellä alkoi sellainen leikkiin kutsuminen partacollie Rusinan ja Ilonan kanssa. Laki matkaa perässä tässä alkuviikon aikana, ainakin merkit ovat sen suuntaiset. Vielä kuitenkaan tyttö ei sinne mennyt ihan siitä syystä,että turkki pitää vielä villata ennen kuin Lakin maalaisloma voi alkaa =)

Puolestani minun koulujaksoni on ohi. Ihanaa ainakin tältä osin aikaiset aamuheräämiset ja Helsingin ruuhkassa jonottamiset ovat vähäksi aikaa ohi. Nyt pitäisi rustata päättötyö ja pari etätehtävää sitten alkaakin toivottavasti valmistuminen olla lähellä.

Pihkatassun A-pentueen pojille kuuluu kaikille hyvää. Aatu on oikein isänsä poika ja juoksee vimmatusti lumikolan perässä ja joka lumikasaan pitää hypätä.Niimpä lopputuloksena onkin sitten pikku lumiukko koira =) Kyösti taasen pitää jöötä rannikolla. Ruoka pojalle maistuu äitinsä tapaan eli niin paljon kuin annetaan ja loput varastetaan =) Pikku Alpohan asustelee täällä kotosalla jos joltakin se on mennyt ohi. Alpo on aivan ihana pikku poika joka rakastaa kanssa lunta. Alpolle kuuluu hyvää ja sen mielestä parasta maailmassa on leikkiä äitin kanssa ja Veeti sekä Nissekin on ihan kivoja.

Tänään aamulla automme starttasi kohti Turun näyttelyä. Veeti,Alpo ja Laki menivät "papalle" hoitoon. Päivä oli kulunut siellä oikein mukavasti. Lumessa oli leikitty niin että lopulta Alpo oli jouduttu "sulattamaan" suihkun kautta kun oli aivan jäähileessä joka paikkaa myöten. Nyt meillä onkin täällä kotona oikein hiljaista kun kaikki kuorsaavat. Nisse tänään Turussa tuloksella Val eri1 Pu2 ja Cacib Hymy Vielä on Nissellä muutama näyttely tässä kevään korvalla tulossa.Lakin turkki on hyvässä kasvussa kevään näytelyitä ajatellen.

Alpo luulee olevansa lehmä =)