Aloitetaanpa nyt sillä, että talopaketti on vihdoinkin täällä! Hip Hurray. Sitä onkin odoteltu näiden viime kuukausien ajan. On se niin ihmeellistä kuinka nopeasti siinä pohjien päällä on ihan oikea talo. Keskiviikkona talopaketti miehet sinne menivät ja juuri kun tontilta tulimme niin olivat siellä vieläkin hommissa vaikka pyhäpäivä onkin. Kohta pääsemmekin sitten taasen itse rakennusta jatkamaan. Tarkoituksemme olisi myöskin aloittaa autotallin tekeminen tässä kohta puoliin.

Keskiviikkona iltapäivällä tontilla näytti tältä!

Telma ja Laki palasivat juoksu "lomaltaan" takaisin kotiin perjantai iltana kun minä olin päässyt iltavuorosta kotiin. Lakillahan ei juoksu vielä ole ilmoittanut itsestään,pennut näköjään sekoittivat sen juoksu rytmiä hiukan. Tytöt olivat kotiin paluusta innoissaan. Mutta erityisen iloinen Lakin kotiinpaluusta oli pikku Alpo.

Veeti on odottanut parturiin pääsyä jo muutaman viikon. Eilen sitten Risto otti urakakseen herran nyppimisen kun karva lähtee melkein puhaltamalla irti. Veetin turkki onkin oikein hyvä Riston opetellä nypinnän saloihin. Veeti on myös keksinyt uuden tempun. Joka ikinen kerta kun joku avaa eteisemme vaatekaapin oven Veeti on kaapissa. Sitä ei edes huomaa kun ukko livahtaa kaappiin.Alkuviikosta menimme kauppaan ja kun tulimme kotiin Veetiä ei näkynyt missään.Minä jo huolestuin että herranen aika eikö Veeti tullutkaan ulkoa sisälle ennen kuin lähdimme kauppaan.Sitten Risto sanoi että kyllä se sisälle tuli.Katsoimme saunaan,vessaan ja lopulta Risto sitten vaatekappiin jossa Veeti lymyili onnellisen näköisenä.Veeti on hauska kun se ei sano mitään vaikka jäisi vessan oven taakse vaan se odottaa tyytyväisenä niin kauan kunnes se löydetään,hauska koira!

Tässä Veeti onnellisena eteisen kaapissa

Alpolle kuuluu hyvää. Ikeniä kutittaa kun hampaita lähtee ropinalle ja uudet tekevät tuloaan. Alposta maailman paras jätkä on sen isä Veeti. Veeti ja Alpo leikkivät paljon keskenään. Tänään Alpo joutui parturiin ja pentu höttö nypittiin pois.Se lähtikin jo hyvin irti. Heti tuli ipanasta aikuisen koiran näköinen. Alpo oli trimmauksessa erittäin kiltisti vaikka emme paljoa pöydällä oloa ole edes harjoitelleet. Alpo ajatteli trimmauksen jälkeen,että koska nyt näytetään isolta koiralta voidaan tehdä kaikkea mitä isotkin tekevät ja roiskautti kunnon hypyllä äitinsä perässä sohvalle. Nyt pikku ukko nukkuukin todella onnellisen näköisenä nojatuolilla aivan umpi unessa. Alpo pääsi myös yksin metsälenkille jossa sitten vastaan tulivatkin partacollie Ilona ja Rusina sekä "mummin" Leevi ja Kassu pojat. Alpo pysyi nätisti vapaana muun porukan kanssa.

Tässä hiukan tunnelmia lenkiltä. Kuvassa Alpo ja Kassu

Tässä Ilona,Rusina,Leevi ja Alpo