Sekä minä,että Risto olemme tämän viikon olleet hiihtolomalla. Aika on kulunut kuin siivillä, kyllä viikon loma kuluu nopeaan. Uuden kodin keittiötä on pohdittu, sekä rakennustavaraa tilattu sekä haettu. Koirat ovat olleet ihmeissään, kun olemme olleet kotosalla ja ovatkin päässet lenkille ja touhuiluun mukaan.

Telma neitokainen kävi ultrassa ja selvisi,että valkoisia käppänän pentuja odotetaan syntyväksi huhtikuun alkupuolella.Lisää tietoja löydät yhdistelmästä kotisivuiltamme pennut osiosta.

Keskiviikko aamuna pakkasimme automme sekä Veetin,Lakin,Nissen sekä Alpon kyytiin. Telma jäi hoitoon, odottava äiti kun hän nyt on =) Suuntasimme nokkamme Tampereelle josta matka jatkui tuuriin Veljekset Keskiselle. Siellä hiukan shoppailua josta sitten matkamme jatkui kohti Ylihärmää. Menimme kyläilemään Pihkatassun Albertin luokse. Kyösti herrasta oli kasvanut oikein komea nuori herra. Hiukan poikaa trimmailimme ja veljekset nahistelivat keskenään joka välissä. Äiti Laki kävi hiukan koulimassa poikaansa kunnes sitten jo leikittiinkin.

Tässä veljekset kuin ilvekset. Alpo vasemmalla ja Kyösti oikealla.Kuvaaminen oli erittäin haastavaa,koska eivät veljekset meinanneet sekuntia kauempaa paikaallaan pysyä =)

Yö nukuttiin Kyöstin perheen mökillä jossa ei ollut sähköjä =) Siellä oli oikein romanttinen tunnelma takan ja kynttilöiden valossa. Koirat olivat hiukan ihmeissään ja Nisse vahti meitä koko yön joten poika nukkuukin nyt kuin tukki. Kiitos Kyöstin perheelle yö sijasta sekä vieraanvaraisuudestanne. Toivottavasti kesällä nähtäisiin! Kyösti herralle vielä rapsutukset tätäkin kautta.