No niin nyt voisi sitten kirjoitella mikä se loppu saldo lopulta on =) Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä Telman pentulaatikossa mönkii 6 pentua. 3 narttua ja 3 urosta.

klo 20.30 syntyi 255g narttu pentu, klo 20.55 syntyi 158g narttu pentu, klo 21.30 syntyi 178g narttu pentu, klo 22.25 syntyi 213g uros pentu, klo 23.00 syntyi 249g uros pentu ja klo 23.10 syntyi pieni ja heiveröinen uros pentu, vaivaiset 86g!

86g uros pentu oli todella veltto syntyessään ja luulimme että se oli menetetty. Kuitenkin hetken hieromisen jälkeen ipana virkistyi. Hiukan tuttipullosta annoimme maitoa jotta sai voimia. Olin aivan varma,että aamua pikkuinen ei näe mutta toisin kävi =) Pikkuinen menee muun joukon mukana ja imuttaa hanakasti tissiä. Mutta ei voi muuta sanoa kuin,että kyllä se on muihin verrattuna aivan pieni lintunen.

Tässä koko porukka, pikku pojan sieltä kyllä erottaa!

Synnytys oli kova urakka Telmalle vaikka tyttö hyvässä kunnossa onkin. Osittain varmasti väsymyksen johdosta tyttöä ei kiinnostanut pennut laisinkaan. Ensin ajattelin että eikä mitähän tästä tulee. Vaihdettin pentulaatikon aluset, Telma pääsi pesulle ja pisulle sekä sai hiukan energiaruokaa. Tämän jälkeen mamma onkin hoitanut pentujaan laatikossa tunnollisesti ja onkin aikamoinen karhuemo.

Tässä on pojat, kokoero on valtava!

Tässä on tytöt!