Pennuille kuuluu hyvää. Pikkuinen poika on saanut lisää painoa ja tänään puntari näyttikin jo huikeat 100g =) Sitkeä pikkuinen kyllä on ei voi muuta sanoa. Isoin tyttö huitelee jo 300g tienoilla. Telma mammalla oli eilen ripuli ja tyttö olikin hiukan huonossa kunnossa. Hiukan hoitoa ja tänään onkin ollut massu paremmassa kunnossa. Telma hoitaa pentujaan hyvin ja tänään on malttanut tulla pentulaatikosta pidemmäksi aikaa pois.

Nissellä on puuhaa sen seuraillessa pentuja. Se vahtii niitä öisinkin ja joka inahdus pitää tarkistaa.Nisse on hassu poika ja siitä pikkuiset ovat aivan ihkuja tyyppejä. Veeti ei ole kiinnostunut yhtään. Kummatkin pojat siis reagoivat aivan samalla tavalla kuin viimeksikin kun talossa oli pentuja.

Alpo on mummolassa hoidossa. Poika viihtyy siellä oikein hyvin. Mikäs siinä kun "pappakin" on sairaslomalla ja niin sanotusti palvelu pelaa hiukan erilailla kuin täällä kotosalla =) Lakilla alkaa juoksu olla lopuillaan ja viikonloppuna tyttö varmasti pääsee takaisin kotiin.

Tyttö pentu äidin kainalossa!