Telmalla alkoi olla vuorokausia tarpeeksi kasassa, joten päätimme viedä neitokaisen tiineys röntgeniin. Koska maha on niin valtavan kokoinen halusimme tietää kuinka monta pikkuista sieltä on tulossa. Niinhän siinä kävi, että 6 pikku koiran luurangot siellä näkyivät. Nyt vielä olisi parisen viikkoa hiukan vajaa, kunnes pentujen pitäisi syntyä.

Tässä hiukan kuvaa Telman massusta.

Lakilla on juoksu ja neitokainen onkin maaseudulla lomalla. Alpolla on hiukan ikävä äitiään, kun kukaan ei osaa leikkiä yhtä hyvin Alpon mielestä kuin Laki äiti.

Nisse nauttii ensimmäisistä kevään auringon paisteista ja makoileekin ikkunan edessä omalla tuolillaan. Nisse odottaakin parturiin pääsyä ja parin viikon päästä herra pääsee hierojalle =)

Veetillä on kevään myötä virtaa kuin pienessä kylässä. Veeti ei niin mielellään enään mene vaatekomeroon piiloon. Tajusi kai vihdoinkin, että jää sinne juntturaan =) Nyt Veetin uusi harrastus on sängyn mylläys. Heti kun saa sen pedattua ukko on jo mönkinyt peitot ja tyynyt mullin mallin.

Sängyn kuningas!

Tänään kävimme Riston kanssa trimmaamassa viimeisen a-petueen pojan. Tänään vuorossa oli Niksu eli Pihkatassun Alfred. Voi että kun poika oli ihanan reipas ja iloinen. Niksusta tulee sitten kuvia hiukan myöhemmin kun niitä saadaan. Komea poika tämä pikku herra kyllä oli =)