Näin se viikonloppu vain vierähti, kyllä aika menee nopeasti. Telman pennut voivat hyvin ja pulleasti. Bertun paino kasvaa nopeaan tahtiin ja kiinteän ruuan syöminen on aloitettu. Perjantaina maisteltiin ensimmäisen kerran jauhelihaa. Bertta oli sitä mieltä että yök mutta tänään tyttö oli jo toista mieltä. Berttukin osaa jo itse syödä jauhelihaa. Ovat kyllä niin hauskan näköisiä pikkuisia.

Lauantaina olimmekin tontilla siivoilemassa ja kahvia keittämässä. Veeti,Nisse ja Laki pääsivät metsälenkille partacollie Ilonan ja Rusinan kanssa. Vauhti oli todella mahdoton. Nisse oli aivan täpinöissään ja juoksi sinne sun tänne kuin mikäkin raketti. Koirat nauttivat suunnattomasti päästessään juoksentelemaan. Me odotamme muuttoa uuteen kotiin. Jossain vaiheessa kun pääsemme näiden metsien viereen asumaan. Sitten on lyhyt matka metsälenkille koirien kansssa.

Sekä koirilla että minulla alkaa rankka viikko.Huomenna Risto on vapaa päivällä. Nimittäin minulla alkaa koulujakso Helsingissä. Tämä onkin vain viikon jakso ja viimeinen sellainen.Eli loppurutistus alkaa jos näin voi sanoa. Perjantaina saadaan todistukset. Sitten pitäisi vielä tehdä näyttökoe työpaikalla ja sitten toivottavasti on valmistumis paperit kourassa.