BIANCA JA BERTTA ETSIVÄT OMIA KOTEJAAN!! Tytöt ovat valmiita muuttamaan uusiin kotehinsa heti kun sopivat perheet löytyvät. Biancalla on alapurenta. Bertta jäi "kodittomaksi" sen perheelle tulleen äkillisen elämäntilanteen muuttumisen vuoksi!

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä [email protected]

Minun polveni ei vieläkään ole ihan kunnossa mutta huomenna ajattelin kuitenkin mennä töihin.Katsotaan mitä siitä tulee. Aikuiset koiramme niin kuin pennutkin ovat varmasti ihmeissään kun en olekaan enään kotosalla.

Rakennuksella on taasen hiukan edistytty, pienen tauon jälkeen. Viime viikolla siellä oli kaivinkone tekemässä ojia vesijohto putkille sekä sähkökaapeleille sun muille. Sekä kaivamassa imeytyskenttään. Alkuviikosta sitten toivottavasti kaivuri pääsee täyttämään pihaa ja näin ollen pihasta alkaa sitten muodostua enemmän pihan näköinen eikä vain multa-ja hiekkakasoja täynnä oleva "paikka". Kohta alkaa seinien kittaus sekä kosteiden tilojen vesieristys ja tämän jälkeen laatoitus =) JEE!

A-pentueemme Albert eli Kyösti lähetti omat terveisensä meille. Kössille nimittäin tuli pikkuveli tuossa pääsiäisen tienoilla. Hyvin poika on uuden tulokkaan ottanut vastaan ja kenties käyttää hiukan viattoman lapsen sitteriä hyväkseen. Katsokaapa tätä =) Kiitos Sirpa hauskasta kuvasta!

Aivan fantastinen lepotuoli, suosittelen tätä muillekin!

1243174154_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä komeillee samasta pentueesa Aatu. Aamulenkiltä on löytynyt keppi tuliaisiksi kotiin ja nyt tähystellään että pihalla ei ole ketään ylimääräistä porukkaa. Tämän herran me saammekin sitten vieraaksi ensi viikonloppuna. Aatu ei vain tiedä että tällä meillä joutuu parturiinkin =) En voi muuta sanoa kuin että kyllä on isänsä näköinen poika. Minnalle kiitos kuvista,ens viikolla nähdään!

Aatu tähyilemässä omaa pihaansa!

1243174168_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Helatorstaina uusiin koteihinsa lähteet Dobby (Benjamin) ja Iines (Bea) ovat sopeutuneet pienten alkuvaikeuksien jälkeen uusiin koteihinsa hyvin. Pientä ruokahaluttomuutta ja itkua on ollut kun uusissa kodeissa ei olekaan niitä rakkaita sisaruksia. Mutta nyt kaikki on  hyvin. Rapsutukset ipanoille täältä kotipesästä.

Berttu muuttaa uuteen kotiinsa Rambon kaveriksi vasta juhannuksen tienoilla. Näin Bertun perhe toiki sitten pojalle pedin ja marsu lelun viikolla kun poikkesivat. Marsu lelua Berttu ei sitten nähnytkään kun Nisse omi sen itselleen ja rakastaa sitä täydestä sydämestään. Ihana poika! Jenni sitten antoikin marsun Nisselle omaksi. Kiitokset Jenni, Nisse kiittää sitten kun tulette seuraavan kerran käymään =)

Nisse vahtii marsua!

1243174193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Bertun peti ei ole kuulemma Rambolle ikinä ollut mieluinen mutta täällä siitäkin on tykätty. On se vain jännä kuinka toiset koirat mieltyvät toisenlaisiin leluihin ja toiset toisenlaisiin. Berttu ja Myrtti ovat parhaita kavereita ja ne viihtyvätkin pedissä vehtaamassa.

Myrtti ja Berttu painimassa uudessa pedissä

1243174225_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laki ja Telma kasvattavat turkkejaan. Telma on palautunut synnytyksen jäljiltä hyvin. Telmaa odottavatkin uudet haasteet sitten tulevaisuudessa. Laki on menossa tämän vuoden puolella vielä muutamiin näyttelyihin kunhan saadaan neitokaisen turkki kuntoon. Veetin turkki on bueno ja herra onkin menossa ensi kuussa kehään pitkän tauon jälkeen. Herra ei vain itse tästä vielä mitään tiedä =) Muuten Veetin aika kuluu pentuja koulien ja laumaansa vahtien. Nisse hössöttää pentujen kanssa sen minkä kerkiää.