Huh hellettä sanon minä ja huh mikä viikonloppu on takana päin. Kyllä oli vilinää hiukan enemmän kuin meillä normaalisti.

Pihkatassun Bon muutti lauantaina uuteen kotiinsa Kouvolaan. Poika on hyvin kotiutunut uuteen paikkaansa ja ruoka maistuu. Poika tuntee nykyisin nimekseen Boris. Boriksen kotiväki lähettikin kuvan pojasta unten mailla uuden siiliystävänsä kanssa =)

1243885541_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pihkatassun Bianca on myöskin löytänyt oman kotinsa. Tyttö muutti eilen sunnuntaina ja likasta tuli Raisiolainen =) Bianca lähettikin illalla kuulumisia ja tyttö on ollut oikein reipas pikku pentu. Aivan ihanaa kuulla kuinka reippaasti hännät heiluen pennut ovat sopeutuneet uusiin koteihinsa =) Hienoa!

Lauantai-iltana Alpo herra pelästytti kyllä meidät oikein kunnolla. Äitini soitti Alpon kuolaavan ja luulimme sen johtuvan kuumuudesta. No se vain yltyi ja lopulta menimme herraa katsomaan. Ja niinhän kävi että amppari oli Alpoa kieleen pistänyt. Eikun antihistamiinia huuleen ja saimme kielestä mustan pienen piikin ongittua pois. Se ei ollut helppoa kun kieli oli turvonnut ja tietenkin kovin kipeä. Huh tästä selvittiin kuitenkin säikähdyksellä.

Lauantai aamuna myöskin Aatu herra tuli kotipesään hoitoon. Heillä kun vietettiin ylioppilasjuhlia. Aatu joitui ensin parturiin ja sitten pesuun =) En voi muuta sanoa kuin. että ulkonäkö varsinkin päästä ja tavat muutenkin olivat pelottavan paljon samanlaisia kuin Aatun isällä Veetillä. Trimmipöydällä jos en olisi tiennyt kuka koira on olisin voinut erehtyä isän ja pojan suhteen =) Aatulle tehtiinkin oikein kunnon kesätukka. Myös mahanalunen otettiin nakuksi ja poika olikin huvittavan näköinen =) Mutta nyt odotellaan sitten hienoa turkkia pojalle. Laki äiti ja Aatu leikkivät tuossa pihassa tovin mutta eipä sitä paljoa jaksanut kun oli niin kovin kuuma.

Äiti ja poika kumpainenkin nakuja =)

1243885946_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aatu sanoo lähdetään jo sinne lenkille, kun kaunistautuminen oli ohi!

1243885983_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Telma neitokainen on tänä keväänä tehnyt raskaan urakan. 6 lapsukaisen maailmaan saattanut ja niitä hoitanut parhaansa mukaan. Sunnuntaina Telma sitten pakkasi ruokansa,luunsa,lelunsa, pedin sun muut tavaransa ja auton nokka suuntasi kohti Hauhoa. Eipä tarvinnut tyttöä kahta kertaa kehoittaa hyppäämään autoon =) Telma pääsi Riston siskolle "kesälomalle". Tänään sitten kysyimme kuulumisia ja siellähän se Telma painattaa kuin viimeistä päivää ja nauttii olostaan

Telma katsoo kun tavaroita pakataan ja odottaa koska lähdetään.

1236801156_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina sekä sunnuntaina olimme myös valmistujaisjuhlissa. Ensin sisareni poikaystävän Mikon juhlissa ja sitten sunnuntaina sisareni valmistujaisjuhlissa. Oikein paljon onnea vielä tätäkin kautta uusille yhdistelmäajoneuvonkuljettajille =) Ei ihan mikään jokapäiväinen tyttöjen valitsema ammatti =)!