Tänään aamulla oli suhteellisen aikainen herätys. Tällä kertaa minun matkani vain ei johtanutkaan raksalle. Risto lähti aamulla Veetin,Alpon,Telman,Lakin ja Myrtin kanssa maalaus hommiin. Seinät pitäisi saada maalattua jotta voidaan sisäkattoja laittaa paikalleen.

Minun ja Nissen suuntana oli Helsinki. Aamulla täällä meillä satoi aivan kaatamalla ja hetken mietin lähdenkö ollenkaan. Päätin kuitenkin pakata autoon näyttely kamat ja Nisse pikaisesti pesulle ja tassukarvat ojennukseen. Hain sisareni tuosta vähän matkan päästä seurakseni mukaan. Varpaani on vielä todella kipeä ja se ei oikein tuosta autolla ajosta tykkää, pienen matkan kärsii ajella mutta sitten alkaakin särkeä.

Hyvinkään jälkeen sade olikin jo finito ja pilvipeite alkoi rakoilla. Helsinkiin päästyämme ilma oli lämmin 24 astetta ja sateesta ei ollut tietoakaan. Tuuli oli todella kova ja teltan saikin laittaa maahan oikein kunnolla kiinni. Nissen tulos oli Eri1 ja paras uros 3. Tulokseen ollaan tyytyväisiä,koska viime vuonna tämä kyseinen tuomari ei Nissestä pitänyt.

Reissun kohokohta oli kuitenkin pikku Pepito eli Berttu =) Jenni vietti minun ja sisareni kanssa koko päivän kehän laidalla. Kehien jälkeen sitten tapasimme Bertun. Hetken Berttu minua nuuhkutti ja sitten hiffasi kuka oikein olen. Tuli ilopissat ja sen jälkeen ukko olikin jo minun sylissäni ja nuoli naamaa =) Aivan ihana pikkkuinen. Nissen nähtyään Berttu nuuhkutti oikein kovasti ja varmasti tunsi senkin ja odotti josko Myrttikin olisi mukana ollut. No trimmin yhteydessä pääsevät sitten painimaan. Kiitos Jenni mukavasta päivästä, oli oikein ihana nähdä Jenni,Anssi,Berttu ja Rambo! Tässä muutama kuva Bertun kesälomasta, kiitos Jennille kuvista!

Hei mä olen tässä,saitko sen kuvan?

1248547085_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mitäs täältä löytyy...

1248547075_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ah, mitkä maisemat

1248547065_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotiin päästyämme Nissen kanssa, otimme Riston kyytiin sekä muut koirat. Lähdimme vielä rakennukselle hakemaan peräkärryä. Koirat painattivat minkä kerkisivät ja Riston kanssa paistoimme muurinpohjalettuja Riston vanhempien grillikatoksessa, heidän ollessaan reissun päällä. NAM sanoimme me ja saivathan toki koiratkin oman osuutensa ilman hilloa ja sokeria =) Koirat ovat olleet tällä viikolla niin väsyneitä kaikesta tästä touhusta. Nytkin ne maata retkottavat kaikki lattialla. Laki nousi äsken juomaan ja retkahti suorilta jaloilta takaisin nukkumaan =) Ihana nähdä koirien olevan väsyneitä, koska ovat varmasti olleet ihmeissään koko kevään kun niiden kanssa on tullut tehtyä vähemmän kaikkea. Olisi niin kova hinku jo muuttaa sinne maalle. Mutta talo valmistuu hurjaa vauhtia ja josko syksyllä asuisimme uudessa kodissa =)

Eilen vietimme vapaapäivän raksalta. Lähdimme Riston kanssa Lahteen. Hiukan shoppailtiin. Etsittiin laattoja vielä puuhellan taakse mutta ei löytynyt sellaisia kun haluttaisiin. Koirille mukaan lähti herkkuja tuliaisiksi. Sitten Maijulle kyläilemään ja juttuahan olisi riittänyt taasen vaikka kuinka paljon.... =)