Aamulla paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta ja iltapäivällä alkoikin sitten tuulemaan kunnolla. Nyt sitten onkin satanut vettä jo usemman tunnin ajan. Säätiedoitus taisi luvata jopa myrskyä lähipäivinä.

Viikonloppuna otin Telmalta tikit pois. Haava on todella siisti ja tyttö on parantunut muutenkin leikkauksesta oikein mallikkaasti. Josko nirppa nokalle alkaisi ruoka maistua hiukan paremmin, koska tyttö on koko ikänsä ollut kuin muikun ruoto. Telma on varmasti hyvin onnellinen kun nalle puh ja kukka bodyn saa heittää pyykkikoneeseen ja niitä ei nyt näillä näkymin enään tarvita =) Hyvin tuo body kyllä toimi, ei voi moittia!

Viikonloppuna huomasin, että makuulta ylös noustessa Alpo on kovin jäykkä. En siihen kiinnittänyt paremmin huomiota. Eilen sitten poika teki sen taas ja otinkin sen pöydälle ja kuinka ollakaan sen takaselkä oli niin kipeä, että sieltä kun painoi niin jalat meni alta. Tänään olimme rtg- kuvissa ja selkä näytti onneksi olevan ok ja samalla kuvattiin lonkat. Huomenna sitten lääkäri katsoo vielä lonkkakuvan, että mitä mieltä on siitä. Nyt Alpo ressukka saa kipulääkettä ja hierontaa. Toivottavasti se tästä helpottaisi mahdollisimman pian.

Rakennuksella työt edistyvät pikku hiljaa. Koirien huoneen äitini kanssa saumasimme viikonloppuna. Sitten sisäkatto ja maalia seiniin niin avot, koirat voivat muuttaa uuteen kotiinsa =) HEH! No toivottavasti mekin pääsisimme tässä loppukesän ja syksyn aikana muuttohommiin. Koirille pitää vielä tehdä aitaus ja pitkän harkinnan jälkeen päätimmekin aidata koko takapihan koirille. On sitten tilaa missä painattaa menemään oikein olan takaa.

Lomaa tässä jo kovasti odotellaan. Tämä ja ensi viikko vielä töitä ja tadaa sitten se loma alkaa. Pidän ensimmäistä kertaa elämässäni ruhtinaalliset 4 viikkoa lomaa =) Loma suunnitelmia ei sen kummempia ole. Rakennuksella varmasti kuluu aikaa, sekä koirien kanssa touhutessa. Joten lomaa odotellessa...