Eli niin se loma sitten alkoi, olipahan ihana lähteä perjantaina töistä tietäen että loma on edessä päin.

Tänään sitten raksalle aamusta töihin, saunan lattioita saumaten. No sehän sujui hyvin niin kauan kuin sujui. Niinhän siinä sitten kävi, että lähdin hakemaan sähköjohdon palaa, jolla on erittäin hyvä käydä saumat läpi. Onnettomuus altis kun sitten olen ollut niin en vieläkään tajua miten, mutta todella painava varmaan 20kg painava takka- elementti oli kyljellään siinä lattialla ja ilmeisesti sitten jotenkin housunlahje jäi kiinni siihen ja PAM! No mun varpaathan sitten jäi sinne kaatuvan kiven alle. Siinä vaiheessa nousi kyynel silmään ja voi perkule, että teki kipeää, mutta vielä enemmän adrenaliini nousi siitä kiukusta minkä tunsin. EI VOI OLLA TOTTA! Eikä siinä vielä mitään, tietysti sama jalkahan se on minkä polvikin sattui. Että minun jalallani on sitten huono karma.

No iltapäivä sujuikin sitten päivystyksessä, sinne mennessäni tiesin jo että ei ne sille mitään tee. No kävin kuitenkin, jos myöhemmin tulee jotain ongelmaa niin on sitten nuo vakuutukset. Siellä meni 3h jonottaessa ja mitään varpaalle ei tehty. Isovarvas on sitten ihan sininen ja ruhjeilla. Luulen että pieni murtuma siellä voi olla, mutta tosiaan sitä ei kuvattu, kun ei sille mitään kuitenkaan tehdä vaikka murtuma siellä olisikin. Eli loma alkaa nyt sitten tällä lailla.

Sitten muihin aiheisiin. Aatulta tuli kuvaterveiset. Poika on ollut leirillä apukoirana ja saanut siellä lapsilta paljon rapsutuksia. Leiri on tehnyt varmasti pojalle hyvää ja voi kuinka ihanaa kun sitä sai olla joukon keskipisteenä =) Kiitos kuvasta.

1248032125_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vielä tätäkin kautta suurenmoiset onnittelut Oulun tuloksista Maijulle, Maralle,Inkalle, Diwalle,Nemolle ja Kidelle. 2xRop 2xVsp, 3x sert,4xcacib ja 1x Fin Mva! Mahtavaa! Valiobileitä odotellen =)