Niin ne lomaviikot vain lipuvat eteenpäin. Voi kun pystyisi hidastamaan kelloa tai pysäyttämään ajan edes hetkeksi. Ensi viikko vielä lomaillaan ja sitten onkin aika palata töiden pariin. Viimeiseksi lomaviikoksi lähdemmekin reissun päälle. Tavataan Telman pentuja ja muita tuttuja, eli ihan vain lomaillaan. Tullaan vielä kodin kauttakin jossain vaiheessa kun osa koiristamme menee hoitoon loppuviikoksi ja osa jatkaa sitten meidän mukana Itä-Suomeen.

Alpo aloitti minun kanssani eilen arkitokon. Poika on aika kuuliainen mutta ongelmana on ollut se että mitäs sitten kun on muita koiria paikalla. Kyllähän sitä haukuttiin niin että kitapurjeet vain näkyi. Sitten kuitenkin rauhoituttiin ja oltiin yhteistyökykyisiä. Ensi viikolla sitten uudemman kerran. Olipa ihan mukavaa vaihtelua kaiken tämän tohinan keskelle.

Tänään kävimme Riston kanssa Urjalassa hakemassa meidän porakaivon päälle sellaisen kannen, valtava betoni mötikkä se olikin. Sitten käytiin tilaamassa puolipanelia hiukan eteiseen. Keittiön lattialaattaa on aavistuksen vielä saumaamatta. Sisäkattoa tulee kovalla vauhdilla valmiiksi.