Eli lomat ovat nyt loppu ja arki alkoi tällä viikolla meidänkin talossamme. Koirat ovat ehkä aavistuksen olleet ihmeissään, että mitäs nyt. Kaikki on kuitenkin sujunut hyvin, mitään ei ole tuhottu =) Pitäisi varmaan koputtaa puuta.

Keskiviikkona olimme Alpon kanssa Toko kurssilla. Ensi kerta onkin sitten jo viimeinen. Kyllä huomaa,että Alpo on elänyt meidän perheemme koirien kanssa tiiviisti, toki se muitakin on nähnyt. Ensimmäiset kurssit menivät louskuttaessa vähän väliä. Viime kerralla löysinkin sitten oikean lähestymisen tuohon loiskutukseen ja tadaa kaikki meni tosi malliikkaasti. Alpo osaa istua,mennä maihin, jäädä paikalleen ja tuli luokse kutsusta. Siinä se ukko istua napitti meikäläisen vieressä. Alpo on todella nopea oppimaan ja ottaa kontaktia ihan koko ajan. Katsotaan josko tästä hiukan innostuttaisiin vaikka ei pojasta nyt mitään Toko mestaria varmasti ikinä tule =)

Myrtti on kasvanut hurjan nopeasti ja nyt sitten vaihtuukin hampaat. Turkkia ollaan jo laiteltu, katsotaan missä vaiheessa neitokainen astelee ensimmäisiin näytelmiin. Telma viettää mukavia loppukesän päiviä kotosalla, sen turkki alkaa olla kohta nypintä kunnossa. Neiti on myöskin lihonut leikkauksen jälkeen, se on tässä tapauksessa vain hyvä asia. Veeti kasvattelee turkkiaan ja viettää sekin mukavia loppukesän päiviä ja nauttii auringosta vielä kun se paistaa.

Tänään aamulla lähdimme Nokialle ryhmänäyttelyyn. Tuomari oli Latviasta. Nisse sijoittui valioluokan ykköseksi ja pyyhälsi siitä vielä lopulta urosten parhaaksi. Nissen lopullinen tulos oli Vsp, nartun viedessä voiton. Laki esiintyi todella kivasti, sen turkki alkaa kohta olla parhaillaan. Neiti sijoittui erilla luokkansa toiseksi, hyvä arvostelu hännästä tuli vain noottia kun se ei sapelli ole. Tuomari laittoikin lopulta kaikki paras narttu kehässä olevat koirat järjestykseen ja sen mukaan Laki oli paras narttu viisi. Serti metsästys Lakin kohdalla siis jatkuu.