Niinhän sitä sanotaan, että suurimmaksi osaksi kiire on itse kehitettyä =) Joka tapauksessa tuntuu, että meno on ihan päätöntä ja sitten kun on se hetki että ei tarvitse kiirehtiä sitä vain tuijoittaa tyhjyyteen kun on niin poikki. No toivottavasti tämä kiire tästä pikku hiljaa alkaa hellittämään, talon valmistuessa.

Viime viikolla oli viimeinen kerta Alpon kanssa arkitottelevaisuutta ja meillä oli sellainen testi. Istuminen,maahanmeno,seuraaminen,tänne tulo ym. Alpo suoritti kaiken mallikkaasti vaikka vettä satoikin ihan kaatamalla. Alpo sai hienon todistuksen kurssista. Tässä vielä Alpon tyylinäyte.

Näyttelyitäkin on mahtunut muutama tälle ajalle. Heinolassa oli Espanjalainen tuomari ja siellä Nisse oli pu3 ja Laki voitti oman luokkansa ollen Pn3 vara sert, auts niin lähellä se viimeinen serti oli, no jatketaan harjoituksia. Nyt viikonloppuna oli Tervakosken Kv näyttely jossa Nisse oli valioluokan toinen eikä sijoitusta Pu kehässä, kotiin tultuamme Nisse pääsikin eroon turkistaan. Laki oli Tervakoskella Pn3.

Viikonloppuna puuhasteltiin myöskin rakennuksella. Saimme äidin kanssa makuuhuoneen tapetoitua. Risto ja Iskä saivat vierashuoneeseen laminaatin laitettua joten se huone on nyt jalkalistoja vailla valmis =)