Ilma on ollut koko päivän kovin tuulinen. Iltapäivällä kun tulin kotiin, terassin matto oli lentänyt mutta onneksi ei kovinkaan kauas. Nyt on ulkona niin mustat pilvet ja ulkona meni ihan pimeäksi. Kohta sitten varmaan tulee vettä oikein kunnolla. Sähkökatkoksia kuulemma on lähiseudulla ollut päivän aikana.

Telman poika Dobby kävi tänään hiukan siistinnässä. Enpä voi muuta sanoa kuin että kyllä on pojalla todella karkea karva. Korvissakin oli pari haituvaa ja alla uusi tiheä karva aivan kuten karkeakarvaisella jack russelilla. Eipä ollut pojalla turhia koristekarvojakaan kuin muutama karva sinne tänne. Ihana poika luonteeltaan ja kotipesä tunnettiin heti kun autosta ulos astuttiin. Telma ja Myrtti painivat pojan kanssa ulkona ja lopulta Telma oli sitä mieltä että poikahan on ihan nasta tyyppi ja vähän aikaa painettiinkin sitten oikein vauhdilla. Varmasti Dobbylle maistui uni kotimatkalla =)

Näyttelyitä ei nyt meidän kohdallamme ole vähään aikaan tiedossa. Toivossa elämme,että mahdollisimman pian pääsisimme muuttamaan uuteen kotiimme. Ensi vuoteen jää vielä paljon tekemistä kuten autotallin rakentaminen sekä pihan teko. Nurmikkoa emme tänä syksynä enään istuta, ensi keväänä sitten. Toivottavasti tässä nyt muutaman kuukauden sisällä pääsisimme uuteen kotiin. Huomenna keittiö voidaan hakea keittiötukusta ja se asennetaan varmasti nyt loppuviikolla.