Niin se aika vain on vierähtänyt ja tämäkin viikko on lähtenyt käyntiin. Koirilla on ollut juhlapäivät kun Ristolla oli tuossa useampi päivä vapaata. Koirat olivatkin raksalla mukana ja meno oli aika vauhdikasta.

Lisäsin ilmoitustaululle uuden viestin. Eli partacollien pennut jotka etsivät omia kotejaan. Ovat kyllä kasvaneet hirmu nopeata tahtia. Siellä jo kävellä yrittävät ja haukkuakin kyllä niiden kehitys on todella nopeaa.

Telma on päässyt tukastaan eroon ja näyttäkin nyt aika säälittävältä. Tytöllä on ylihuomenna 2v. synttärit. Telman pentu Bertta tulee meille pariksi viikoksi hoitoon tuossa muutamien viikkojen päästä.

Raksalla alkaa loppu häämöttää ja muutto lähestyä. Toivottavasti ensi viikolla olisi muuttotarkastus ja saisimme luvan muuttaa. Nimittäin jos lupa tulee niin tarkoitus olisi sitten heti ensi viikon lopulla muuttaa. Vielä on hiukan pikku näpertämistä tehtävänä ja suurimpana projektina saunan tekeminen. Saunasta puuttuu vielä panelit sekä lauteet. Minä ja äiti puolestamme saimme saunan kiviseinän tehtyä ja saumattua. Seinille laitettiin liuskekiviä, tästä sitten kuvia myöhemmin. Muuttoa siis odotellessa.