Lupailin jo aikoja sitten uuden kotimme kuulumisista ja tässä sitä ollaan. Kuvia ei vieläkään valitettavasti ole en tiedä tekeekö meidän kameran akku kuolemaa. Vaikka laittaa lataukseen ei silti lataa, no jahka siihen kerkiän paneutua niin kuvia luvassa.

Isänpäivänä meille saapui Telman tytär Bertta hoitoon. Kaikki on sujunut hyvin ja Telma on hiukan tohkeissaan kun on saman värinen kaveri. Berta on sopeutunut hyvin ja leikkii jo kovasti muiden koiriemme kanssa vaikka alussa se kovasti jännittkin. Neitokainen palaa takaisin omaan kotiinsa tämän viikon loppu puolella.

Kaikki koiramme ovat aina olleet todella nopeita sopeutumaan uusiin tilanteisiin ja paikkoihin. Reissuunkin kun lähdetään niin ikinä mitään ongelmia ei ole ollut. Uuteen kotiimme kun muutettiin niin kaikki sujui hyvin mutta nyt ilmeisesti koirat ovat kokeneet jonkinlaisen järkytyksen siitä että tämä onkin meidän uusi koti eikä me ollakaan missään reissussa. Selvästi osa koiristamme on todella tressaantuneita enkä ihmettele koska niin olen minäkin.

Autotallia rakennetaan sekä sauna on vielä kesken. Miestä ja naista ravaa täällä välillä niin että hyvä kun itse pysyy mukana kuka on kukakin =)  Nyt olemmekin alkaneet kiinnittää huomiota siihen,että koirien olisi tressittömämpi olla ja saisivat viettää normaalia elämää.

Sitten tämän hetken ehkä se kaikkein ikävin ja ällöin homma on tämä mutaralli. GRRR että pistää vihaksi että lumi suli ja pakkanen häipyi. Minä en pidä kovista pakkasista ja luntakin on ihan kiva jos sitä on silla lailla sopivasti. Mutta tällä hetkellä todella toivon lunta ja pakkasta, kiitos! Meillä kun on kaikki pihat tekemättä niin mutaa on joka paikka täynnä. Sellaista lillua ja märkää mutaa/savea. Koirat kun päästää pissalle niin sitten tulikin pesu ja kuivaus keikka. Ja siinähän on aikamoinen homma kun koiria on tällä hetkellä 7kpl. Joten tällä hetkellä koirat eivät kyllä yhtään ylimääräisiä valitettavasti pihalle pääse.

Syksyn näyttelyitä täällä kovasti odotellaan sekä sitä että hiukan saisi hengähtää tämä rankan ja kiireisen vuoden jälkeen.