No niin nyt olisi sitten niitä kuvia, kamera ollaan saatu kuntoon. Suunnitelmiin tuli viime hetkellä vielä muutos Bertan kohdalla. Neitokaisen piti tänään lähteä takaisin omaan kotiinsa. Mutta sitten aikamme keskusteltua päädyimme siihen,että neitokainen jää vielä kotipesään hoitoon reiluksi viikoksi. No eipä siinä mitään, hyvinhän meillä on tämän lauman kanssa mennyt.

 Tässä poseeraa Telman tytär Bertta!

Riston lämmittäessä takkaa on Telma huomannut,että sitten kun lieskat lyö takassa sen edessä on ihanan lämmintä. Joten neitokaisen lempi paikka onkin takan edessä makoilla, lyhyt kun turkkikin vielä on.

Telmaa haukotuttaa kovasti, Bertta ja Alpo ovat liittyneet seuraan!

Vaikka olemme muuttanett uuteen kotiimme ei autotalli rakennus vielä ole valmis. Autotalli rakennukseen meille tulee 2 autontalli sekä minulle trimmaustilat, joten niitä odottelenkin oikein kovasti =) Saa sitten trimmailla ja pestä kokonaan eri tiloissa. Tässä kuvaa viime viikonlopulta kun työmiehet tulivat laittamaan autotalliin kattotuoleja ja aluskatetta. Tuolloin oli vielä ihana lumipeite maassa nyt sen tilalla on pelkkää kuralillua!

Uuden kodin myötä myöskin koiramme ovat saaneet omat tilat. Silloin, kun emme ole kotosalla koirat viettävät päivänsä omassa huoneessaan. Kesällä -09 saimme Karppisen Maijulta heidän koiriensa vanhan sängyn. Sänky on vanhan ajan laverisänky ja sen nimi on Möhkö =) Möhkö oli alunperin valkoinen, mutta kesän ajan sisareni ja isäni sitä kunnostivat. Pohjalevyt lakattiin sekä pinta maalattiin useaan kertaan. Näin ollen Möhköstä tuli ruskea ja nyt se hoitaa virkaansa meidän koiriemme huoneessa =) Koirat loikoilevat siellä useasti ja tykkäävät siitä kovasti. Joten kiitos vain Maijulle sängystä! Sekä isot kiitokset iskälle sekä eritoten siskolleni Annalle jotka Möhkön palauttivat 2000-Luvulle!

Tässä on itse sänky ja Möhkö on tuo valkoinen otus sängyn päässä =)

Valo on hiukan huono mutta kyllä tästä jotain näkee.Eli tässä on meidän keittiömme. Keittiöstä ei taidakaan olla yhtään kuvaa, ihan valmiina. Mutta nyt on kahvat ja muut paikoillaan. Kyllä siinä kelpaa leipoa =)