Niin se vain tuli oikein kunnon talvi. Viime viikolla alkoivat napakat pakkaset jälleen ja näyttävät jatkuvan edelleen. Ihan mukavaa,että on pakkasta ja lunta mutta kyllä tuppaa olemaan hiukan liian kylmä ihan koiriakin ajatellen. Eivätpä nuo partanaamat kovin ulkona viihdy kun tassuja jo nostelevat.

Jihuu, meidän makuuhuoneeseen tuli tänään vaatekomerot. Nyt on sitten viimeinenkin keskeneräinen asia saatu päätökseen. Muuta lista pitää vielä laittaa uudemman kerran paikoilleen kun ne piti poistaa jotta saatiin kaapit asennettua. Nyt sitten vain vierashuoneen kaapeista vaatteet omille paikoilleen =)

Myrtti palasi eilen kotiin juoksulomaltaan naapurista. Voi että kuinka onnellinen oli tyttö tultuaan taasen kotiin. Alpo riemastui kun sen paras kaveri tuli takaisin kotiin ja tänään meno onkin ollut aika huikeaa. Muuten koirat voivat hyvin ja nauttivat takkatulen lämmöstä sekä Telma on innostunut saunomaan =)

Veeti, Alpo,Myrtti ja Nisse odottavat pääsyä parturiin no josko sitä viimeistään ensi viikon loppu puolella urakkaa aloitettaisiin. On vain niin kylmä että säälittää niitä kyniä. Ensi viikko vielä töitä ja sitten olemmekin Riston kanssa viikon talvilomalla. Jotain pientä ohjelmaa on viikolle jo suunniteltu mutta muuten se sujuu ihan kotona koirien kanssa. Tämä alku vuosi on päätetty pyhittää akkujen lataukseen.