Eilen siis alkoi viikon mittainen talviloma sekä minulle,että Ristolla. No eikös mitä minä viime viikolla sain jonkun talviflunssan ja olo oli viikonloppuna aika kurja, mutta nyt jo parempaan päin.

Uusi vuosi on alkanut aika rauhallisesti ja levätessä rankan vuoden jälkeen. Joten paljon hommia onkin jäänyt hoitamatta ja tekemättä. Joten loma kuluukin pitkältä näitä askareita puuhatessa. Viikonloppuna saimme makuuhuoneen uudet komerot pyyhittyä ja vaatteet omille paikoilleen. Vaatteita olikin hiukan siellä sun täällä.

Eilen sitten olikin koirien hoitopäivä kaikki pojat saivat osansa tästä touhusta. Aamulla lähdimme eläinlääkäriin Nissen ja Alpon kanssa. Nisse rauhoitettiin ja sille tehtiin hammashoito, joten nyt kelpaa hymyillä. Alpo on kovin laiha ja syönyt jotenkin kovin huonosti joten halusin että siitä otetaan verinäytteet kaiken varalta. Maksa-ja munuaisarvot tulivat eilen ja ne olivat kunnossa ja tänään soitettiin,että imeytymis arvotkin ovat täysin kunnossa. Joten nyt kelpaa huokaista ja täytyy vain yrittää siis saada poika syömään enemmän ruokaa. No mitä tähän voi sanoa Alpo on isin poika, iskä Veetikin söi kovin huonosti tuon ikäisenä mutta se oli ohimenevä kausi se. Alpo sai vielä kaiken kukkuraksi rokotuksenkin kaupan päälle.

Iltapäivällä aloitimmekin sitten röllipeikkojen parturoinnin. Trimmipöydälle pääsivät Veeti ja Alpo. Minä nypin Veetiä ja Risto aloitti urhoollisesti Alpon kanssa. Kolmen tunnin kuluttua meillä oli kaksi todella siistiä ja erinäköistä koiraa. Pojat oli nypitty,kammattu ja pesty. Sitten kelpasikin mennä sohvalle katsomaan telkkaa. Tytöt saavat sitten kenties huomenna käydä hiukan kaunistautumassa.

Aamulla kun lähdimme pihalle siellä olikin aikamoinen määrä satanut lunta =) Pihalla oli 20cm ihanan puhdasta pakkaslunta, ei muuta kuin lumihommiin sitten ihan ensi töikseen. Pakkaset ovat olleet nyt ihan kivoja sellaista -10 molemmin puolin joten koiratkin ovat viihtyneet paremmin ulkona.

Muuten tämä päivä on kulunut pankkiasioita hoitaessa sekä vierashuoneessa kykkiessä. Viimeiset tavarat ovat nyt käyty läpi ja pakattu laatikoihin sekä viety vintille. Sitten olisi vielä piirongin siirto vierashuoneeseen. Toivottavasti huomenna pääsemme koirien kanssa hiukan juoksemaan tuohon pellolle. Toivomme kovasti että aamun aikana Riston isä kerkiäisi tehdä traktorilla meille ralliuran tuohon pellolle siinä kelpaisi sitten koirien päästellä.