Torstaina aamupäivällä Riston isä teki traktorilla pellolle ison ralliradan. Eilen olimme koirien kanssa radalla ja huh huh sitä menoa. Kellään koirista ei kyllä korvat toiminut ja kesken kaiken Nissekin vielä karkasi todella pitkäksi aikaa metsään. No onneksi tuli sitten ajan kanssa takaisin. Mutta siis kaikilla koirilla tuntui olevan oikein hauskaa.

Risto meni kävelemään keskelle tuota peltoa ja humpsahti yli polvia myöden lumeen joten lunta siis on ihan mukavasti =) Risto yritti houkutella koiriakin hankeen juoksemaan. Alpo ja Veeti olivat sitä mieltä että kuule juokse sinä ihan itse vain siellä lumessa me ollaan täällä radalla mistä on aurattua =) Myrtti katsoi Ristoa kun seisoi hangessa että hitsi vie onhan jonkun haettava tuo ukko tuolta keskeltä ja reippaasti likka lähti lumessa tarpomaan. Myrtistä ei näkynyt kuin pää ja sitkeästi se haki Riston takaisin polulle =)

Tänään Myrtti ja Telma olivat Kassu sekä Leevin kanssa juoksemassa. Myrtti selvästi tykkää lumesta kaikista eniten ja se juoksikin umpi hangessa taasen Riston perässä. Mutta kyllä on tänään ollutkin sitten lihakset tytöillä jutturassa.

Talviloma sitten on loppu ja seuraavasta lomasta ei sitten vielä olekaan tietoa. Tänään nypin vihdosta viimein Lakin loppuun ja alla olikin ihan kivasti uutta karvaa. Nyt vain odotellaan että karvat kasvavat niin päästään muutamiin näytelmiin. Minä menen maanantaina ennen töihin menoa haastatteluún, kun olen hakenut kouluun =) Mutta siitä sitten myöhemmin...

Kuvia ralliradalta otti Risto mutta niissä ei näy koiria kokonaan pelkkiä häntiä ja pyllyjä =) Joten huomenna uudet kuva yritykset.