Eli siis vihdoinkin minä sain aikaiseksi siirtää kuvat koneelle ja nyt siis olisi vuorossa niitä kauan aikaa sitten lupaamiani kuvia.

Laki aloitti juoksun eilen ja siirtyi mummolaan tuonne tien toiselle puolelle. Siellä odottikin sitten neitokaista 4 villiä partis tyttöä joten voin kuvitella,että meno on siellä aikamoista. Aurinko on paistanut useana päivänä tällä viikolla ja päivällä on ollut todella lämmin. Yöllä onkin sitten ollut enemmän pakkasta. Koirat ovat viihtyneet hyvin ulkonalla ja sisälläkin valitaa aina se paikka johon aurinko paistaa.

Sitten niihin kuviin. Tässä poseeraa Pihkatassun Aatu joka kävi parisen viikkoa sitten meitä kotipesässä moikkaamassa ja samalla herraa siistittiin. On siinä niin paljon yhdennäköisyyttä tuon isä Veetin kanssa.

Ja veljekset Aatu ja Alpo leikkivät oikein mallikkaasti vaikka viime tapaamisesta olikin pitkä aika. Tässä Alpo tutustuu Minnaan eli Aatun emäntään.

Kotipesässä parisen viikkoa sitten kävi trimmauksessa myöskin Pihkatassun Alfred eli kotoisemmin Niksu poika. Niksun karva lähti pohjavillaa myöden niin hyvin,että lopputulos olikin sitten Kalju K Kojootti =) No onneksi se kasvaa!

Ja sitten isä Veetiin. Veetihän on ollut pienestä asti kova varastelemaan ja yleensä siis ruokaa. Vaikka poika ei ole ahne eikä niin ruuasta perusta mutta kun se on varastettu niin jihuu! Veeti osaa äitinsä Sennin lailla kiivetä pöydälle ja rohmuta sieltä pullaa,keksejä ym ja viskoa niitä sitten kavereillekin jotka ovat niin tyhmiä etteivät tajua kiivetä pöydälle =) No nyt sitten varastamisen ja ilkivallan kohteena ei ollut ruoka. Vaan makuuhuoneen portti oli jäänyt auki ja sieltä kuului sellainen murina ja meno että huh huh. Ei kun Riston kanssa katsomaan ja Veetihän se siellä oli täydessä touhussa painimassa Riston pehmolelu koiran kanssa =)

Ai mitä mä muka nyt olen tehny? HÄH!

Ja tää on mun saalis! Eikö se ilmekin sen jo kerro =)