Niin se vain kevät tekee tuloaan. Yleensä kevät on ihan mukavaa aikaa mutta nyt alkaa tuntua siltä, että oli paljon mukavampaa kuin siisti valkoinen lumi oli maassa. Nimittäin kura mitä koirat tuovat sisälle on jotain ihan järkyttävää. Ja toisekseen se kura vielä jotenkin menettelee mutta se pöly mikä ulkoa tulee sisälle on jotain vielä kamalanpaa =( Eilen kun luuttuaa niin tänään on harmaana pölystä joka paikka.

No helpottavaa onneksi tietää että jossain vaiheessa se sitten helpottaa kun saadaan nurmikkoa tehtyä. no kaikki sitten aikanaan nyt vain odotellaan että viimeisetkin lumet sulavat ja pelto kuivuu jotta sinne pääsee edes jotain tekemään eikä uppoa.

Nisse ja Telma ovat päässeet turkeistaan eroon. Nissellä tosin on vielä irokeesi =) Veetille ja Myrtille odotellaan karvoja kasvavaksi.

Lauantaina pyörähdimme Lakin kanssa Kankaanpäässä ryhmänäyttelyssä jossa arvosteli ensi kerran Harto Stockmari ja Laki pyörähti kehässä sitten H;edestä. Taasen tuli arvosteluun merkintä, että liian pönäkässä kunnossa =( KÄÄK. En tiedä mitä koiran kanssa tulisi tehdä se liikkuu nyt enemmän ja on syönyt laihdutus ruokaa ja kylkiluut tuntuu hyvin. Eli se vaan on ronski narttu ja heti kun karva on pidempi niin se vielä korostuu. Eli Laki on varmaan sitten lopun ikäänsä tuollainen tanakka likka ja metsästetään sitä sertiä vielä veteraani luokissa =) No eipä se mitään...

Kuvia ei nyt valitettavasti ole laittaa koska niitä ei ole otettu. On niin tympeää ottaa siitä kura vellistä kuvia ja koiratkin on sitten sen nököisiä.