Lauantaina Risto lähti Myrtin kanssa Lammille mätsäriin. Pitkään aikaan tässä meidän lähellä ei mätsäreitä ole ollut vaikka niitä olisi kaivattu. Myrtti oli esiintynyt ihan hyvin vaikka sillä ei monesti näyttelyhihna kaulassa ole ollutkaan. Lopulta Myrtti oli pienten sinisten 2 ja toi kotia muulle porukalle hiukan herkkuja.

Iltapäivällä Telman lapsonen Bertta saapui meille trimmaukseen. Voi siinä on ihana koira trimmata en voi muuta sanoa. Bertta makailee tyynen rauhallisesti trimmauspöydällä kyljellään, ihana! Trimmauksen jälkeen sitten kahviteltiin ja Telma sai leikkiä lapsensa kanssa. Ensin Telma ei oikein innostunut koko touhusta mutta lopulta sitten löydetiin yhteinen sävel.

Meillä koirat ovat hiukan sairastelleet, jotain ihme mahatautia on kiertänyt vuorollaan jokaisella. Toisilla pahempina kuin toisilla. Myrtti rakastaa leikkiä suihkussa sen juoksevan veden kanssa. Nyt kun tuon kurarallin vuoksi kaikki pitää pestä joka kerta. Näin ollen Myrtillä sitten on vuorostaan nyt korvatulehdus luultavasti tuosta veden kanssa leikkimisestä. Alpo on toipunut leikkauksesta hyvin ja on jälleen leikkisällä tuulella. Veeti on nyt sitten sitä mieltä että Alpo ei ole uros enään ja sitä saakin sitten astua ihan mielin määrin. Alpo kilttinä poikana ei sano mitään ja minulla meinaa mennä hermo tuohon jystäämiseen ja Alpokin on hiukan ressukkana. No toivottavasti tämä on vain jokin ohimenevä ilmiö.