Mennyt viikonloppu sujui erittäin nopeasti, koska ohjelmaa oli kertynyt jonkin verran.

Lauantai aamu alkoi kenkä ostoksilla, muutossa kun suurin osa kevätkengistä sai tuomionsa ja päätyi kaatopaikalle. Telma pääsi mukaamme ja  voi sitä riemua. Tästä matka jatkui Riston siskolle jossa kävimme omenapuuta hiukan trimmaamassa. Telma sai juosta vapaana ja se löysi jäniksen kakkaa ja voi kuinka ihana niissä oli kieriä.

Poikkesimme matkalla Lammille Tuuloksen kauppakeskukseen ja Telma pääsi mukaan Mustiin&Mirriin. Olikin kansainvälinen luupäívä ja Telma poistui tyytyväisin mielin luu suussaan kaupasta ohi, Riston kantaessa niin ihania pakastealtaasta ostettuja lihoja.

Lammilla meillä olikin sitten näyttelyharjoitukset. Telma ei niihin osallistunut mutta työkaverini 2 dreeveriä joutuivat koulittaviksi. Meidän ollessa reissussa Myrtti,Nisse,Veeti ja Alpo olivat tientoisella puolella "mummolassa" juoksemassa partavcollie pentujen Hemeran ja Hestian kanssa. Telmakin pääsi vielä mukaan leikkimään. Illalla kotiin tultaessamme koirat olivat juosseet 3h aitauksessa ja voi että kun ruoka maistui jonka jälkeen kaikki koirat marssivat maakuuhuoneeseen nukkumaan =)

Sunnuntaina aamu alkoi aikaisin. Laki pestiin ja trimmattiin. Lähdimme ajelemaan kohti Lahtea. Tuomarina oli tiukka Hans Lehtinen ja Laki sai Eh;n. Tällä kertaa tuomarin mielestä Lakilla oli liian pitkä karva. Raumalle Laki on ilmoitettu mutta voipi olla niin että kasvatetaan tukkaa ja nypitään se sitten kokonaan pois. Saapa nähdä miten käy. Tällä välin muut koiramme olivat taasen "mummolassa" ja kotiin tultuamme ne olivat juosseet tarhassa 5h kun aurinko paistoi ja oli lämmin. Lakin juoksu loppui ja se pääsi eilen kotiin näyttelypäivän päätteeksi, voi sitä riemua. Koko sakki on viikonlopusta ihan väsyjä niin että tälläkin hetkellä vain kuorsaus kuuluu sohvalta =)