Eilen olikin sitten vapaa päivä ja se kuluikin autossa istuen. 6h ajeltiin asuntovainun kanssa ja määränpää oli Joensuu. Kaikki koirat pääsivät reissuun mukaan ja voi sitä riemua. Eilen illalla saimme juuri vaunun paikoilleen ja teltat pystyyn kun vettä alkoi sataaman ja sitä taisikin sitten tulla koko yön.

Aamulla oli aikainen nousu vaunualueella ja lähdimme näyttelypaikalle hyvissä ajoin. Se olikin hyvä koska rekka oli ajanut ojaan tuossa matkan varrella ja hiukan liikenne oli jumissa. Kehässä oli Veeti joka sai h;n arvostelu oli ihan hyvä mutta eturintaa ja kulmauksia toivottiin lisää.

Myrtti oli ainoa junioriluokan narttu ja se sai eh;n. Tuomari toivoi sille isompaa päätä koska hänen mielestään neitokaisen pää on liian pieni muuhun ruumiiseen verrattuna sekä vielä enemmän eturintaa. Myrtillä minusta on ihan mukavasti etuosaa kun ajattelee että se on vasta reilun vuoden. Parhaasta tuloksesta vastasi meidän porukassa partacollie pentu Hemera joka Kp ja Rop pentu sekä vanhempieni Kassu poika joka hienosti syntymäpäivänsä kunniaksi eri2 ja pu4.

Mokkula näyttää täällä toimivan hyvin eli paremmin kuin meillä kotona =) Joten onhan nyt tullut tämäkin laite testattua =) Nyt ruoka on valmista joten eikun syömään. Huomenna vielä kehään Myrtin kanssa ja sitten alkaakin pitkä kotimatka.