Niin se vain juhannus tuli ja meni =) Juhannus sujui kotosalla Riston ja isäni autotallia rakentaessa. Vanhempani toivat asuntovaunun jo keskiviikkona meille ja olivatkin sitten torstaista lähtien meillä. Sisareni ja Mikko tulivat perjantaina ja olivat sunnuntaihin.

Poikien rakentaessa tallia minä ja äitini nypimme Alpon sekä Veeti ja Nisse saivat hieronnan. Veeti oli juhannuksena hiukan kipeä ilmeisesti selästään kun niin kovasti aristi hyppäämistä ym ja kyllä sitten lihakset olivatkin jumissa.

Pikku Maisa vietti meillä juhannuksen ja voi kyllä sitä on jo unohtanut mitä kaikkea nuo pienet hampaat ehtivätkään tekemään =) Hauska tapaus kaikin puolin.

Ilmoitin koiria muutamiin näyttelyihin ja kesälomaa tässä kovasti odotellaan. Vielä olisi kuukausi töitä ja sitten odotettu kesäloma. Risto lomaileekin vain pari viikkoa kun vaihtoi työpaikkaa ja minä olen sitten neljä viikko yhteen kyytiin. Mutta lomaa odotellessa. Toivotaan että olisi hyviä ilmoja kun nurmikkoja taasen pitäisi laittaa =) Kuviakin juhannuksena tuli otettua mutta pitääpä siirtää ne ensi koneelle.