Kesä tulla tupsahti aivan kuin puun takaa, en voi uskoa että eletään jo kesäkuuta. Paljon on tapahtunut vaikka blogi onkin ollut hiljainen. Sen kerran kun olisin saanut kuvia aikaiseksi tänne niin en saa millään niitä näkymään

Palataanpa hiukan ajassa taaksepäin. Olimme Joensuussa koiranäyttelyssä 29.5 ja 30.5.2010. Lauantain tulokset löytyvätkin täältä blogista mutta Sunnuntaina tuomarina oli Saija Juutilainen ja Myrtti hienosti Pn1, rop ja sert. Cacib meni meiltä seuraavalle koska Myrtti on niin nuori.

Juliuksen Yönkuningatar eli Myrtti

Realsilveer Kent Clark Joensuussa lauantaina

Tästä päästäänkin takaisin kotipuoleen ja reissuja ei nyt olekaan ihan hetkeen tiedossa. Autotallin rakentaminen on ottanut tuulta purjeisiin ja valmistuu kovaa kyytiä. Se näyttääkin jo ihan rakennukselta =)

Pihahommiin olemme myöskin panostaneet kun ilmat ovat myöten antaneet. Kasvimaa on laitettu valmiiksi vaikka ikäväkseni ja hallaharsoista huolimatta on hallatuhojakin jo tapahtunut =( Muuten olemme saaneet perennoja istutettua ja nämä kaikki on adoptoitu äitini entiseltä työkaverilta =) Toivottavasti ne viihtyvät täällä meillä maaseudun rauhassa. Nurmikko on kylvetty etupihalle ja nyt toivoisin ihan pientä sadetta niin se varmasti alkaisi vihertämään.

Koirat voivat hyvin. Parturointia on tiedossa vähän jokaiselle. Telma oli tänään parturissa ja pesussa. Pesu tekikin poikaa koska neitokainen näytti enemmän vaalean harmaalta kuin valkoiselta =)  Muut odottavat rivissä pöydälle pääsyä mutta tänään ei enään jakseta. Ruuan laittoa ja siivousta tiedossa joten ei kai muu auta kuin ryhtyä toimeen.