Meikäläinen otti lomalle varaslähdön eilen =) Ja nyt olisi sitten neljä viikkoa aikaa lomailla. Pihaa pitäisi saada kuntoon ja olen luvannut koirille että jotain mukavaa touhutaan. Riston loma kestää pari viikkoa kun vaihtoi keväällä työpaikkaansa. Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä reissuun.

Blogin päivitys on hiukan jäänyt. Tuntuu että mitään ei jaksa töiden jälkeen tehdä kun lämpömittari nättää reilusti yli 30 astetta. Kasvimaa sen sijaan on näistä ilmoista tykännyt ja tällä viikolla olemmekin saanet jo 5 kurpitsaa omalta maalta =) Sato tappioakin on tullut, koska kaaliperhoset valtasivat kaalit ja ne jouduttiin ottamaan pois. Kuivuus vaivaa nurmikkoa mutta eipä ole kamalasti viitsinyt sitä kastella.

Kaksi viikkoa sitten Anna ja Mikko tulivat hakemaan minua ja Ristoa veneilemään Päijänteelle. Ensi ajoimme Kuhmoisiin ja rantauduimme syömään. Ruoka oli hyvää ja aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Sieltä lähdimme ajelemaan yöpaikkaamme ja matkalla tietenkin piti pysähtyä jotta Risto ja Mikko pääsivät hyppäämään veneen katolta järveen. Hui meistä tytöistä ei siihen ollut. Yöpaikkamme oli jo edelliseltä vuodelta tuttu veneitä vain oli nyt paljon enemmän kuin viime kerralla. Hyvät ilmat saavat veneilijätkin liikkeelle. Saari on ihana männikkö metsäinen paikka jossa kaikkialla on aivan hienoa hiekkaa. Rantakin on todella ihana kun hiekka on niin hienoa. Reissussa rusketuttiin kunnolla mutta Ristolta paloi olkapäät aurinko voiteesta huolimatta.

Tässä maisema kuva matkan varrelta.

Koko saaren edusta oli veneitä täynnä.

Vesilentopalloa aivan omilla säännöillä =)

Uusin tulokkaamme Maisa on kasvanut ja sopetunut omaan laumaansa Kassun ja Leevin kanssa. Maisa on aivan omanlainen persoona ja aika veikeä sellainen.

Tässä Maisan väsynyt poseeraus.

Jospa tämä lomailija lupaisi päivitellä lomakuulumisia tänne blogiin nyt hiukan useammin =)