Kuopion reissusta ollaan kotiuduttu. Koirat olivat väsyneitä viikon reissusta ja paahtavasta kuumuudesta. Kotona lelut ovat saaneet kyytiä ja nukuttukin on. Kuopiossa tavattiin ystäviä joka puolelta suomea. Valokuviakin on mutta en ole saanut niitä vielä koneella asti =)

Nisse sai joka päivä Erin mutta ei sijoituksia paras uros luokassa, vaikka arvostelut olivat ihan ok. Laki on ollut reissumme suurin naurun kohde joka on naurattanut sekä meitä että monia muitakin ihmisiä =) Pe tuomari antoi Lakille H;n ja kysyi onko neitokainen raskaana, La nauhan väri oli Eri2 mutta taasen sama kysymys kuin edellisenä päivänäkin ja Su aamun valjetessa yhtä lämpinä oli Lakin tyytyminen Eh ja jälleen kysymykset raskaudesta. OIH JA VOIH eipä sitä voi muuta sanoa. Lakilla tisut hiukan roikkuvat mutta muuten tyttö on aina ollut ronski likka, eipä sitä voi nälässäkään pitää. No nyt loppuivat Lakin näytelmät katsotaan sitten ensi vuonna uudemman kerran.

Tälle viikolla on myös osunut haikeat hyvästit ja lopulliset päätökset jotka pistävät asiat päätökseen. Elämä ei ole reilu kaikki sen oppivat joskus. Kohta kaksi kuukautta sitten valkoinen neitokaisemme Telma pakkasi tavaransa ja hyppäsi auton ronkkiin ja auton nokka kohti Ihodea. Meillä viikon kestänyt suruaika ei ottanut laantuakseen mutta aika oli tässäkin asiassa oikea lääke.

Koira laumamme välit kiristyivät ja nahistelut eivät ottaneet loppuakseen. Telma ei halunnut leikkiä mutta kukaan muukaan ei leikkinyt. Telma on aina ollut alistuva ihmiselle mutta koiralaumassa se on ollut narttu joka haluaa johtaa laumaansa. Näin ollen katsoimme parhaksemme, että Telma pääsisi kotiin jossa se saisi olla ainoa koira.

Sopiva perhe löytyi ja kaikki on sujunut hyvin. Koeaika sujui mallikkaasti ja Telma on kotiutunut erittäin hyvin uuteen kotiinsa. Uudessa kodissaan se on ainoa koira ja saa kaiken tarvitsemansa huomion. Vaikka päätös oli vaikea etsiäkkö uusi koti vai ei olemme nyt huomanneet oman laumamme välien reuntoutuneen ja näin saaneet vastauksen siihen, että päätöksemme on ollut oikea.Eilen teimme viralliset paperit kuntoon joten nyt toivotamme koko sydämestämme monia terveitä vuosia Telmalle! Muutaman kuukauden päästä jo nähdään trimmin merkeissä.

Telma noin 4kk ikäisenä

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita sänkipellolla syksyllä 2009!

Hah hah ottakaa kiinni jos saatte =)