Niinhän se sanontakin kuuluu, että niin ne pitkätkin lomat loppuvat! Paluu arkeen on koittanut niin meillä ihmisillä kuin koirillakin. Koirat jäävät tyytyväisinä aamuisin nukkumaan joten taitaa meillä ihmisillä ottaa enemmän voimille tämä arkeen palaaminen =)

Toisiksi viimeisenä lomapäivänä Nisse satutti jalkansa =( Aamulla nousimme ylös ja päästin koirat makuuhuoneesta pois ja silloin huomasin, että Nisse konkkasi kolmella jalalla. Risto oli lähtenyt muutamia tunteja aikaisemmin töihin jolloin päästi koirat ulos ja silloin Nisse oli ollut kunnossa. Epäilemme, että Nisse on ängennyt itsensä meidän sängyn alle ja jäänyt sinne jumiin. Perjantaina jalka kuvattiin ja mitään ei löytynyt. Viikonlopun poika on ollut häkki levossa ja sitä vielä jatketaan. Nyt Nisse näyttäisi voivan paremmin.

Veeti reppana on trimmattu ja tahtoo palella aamuisin pihalla on aika säälittävä kun juoksee kovaa pihalle ja sitten takaisin sohvan nurkkaan koisimaan. Laki ja Myrtti aloittivat laihdutuskuurin =) Tytöt kävivät puntarilla ja huh kun kesäkiloja oli tullut joten nyt sitten alkoi tiukka kunto kuuri neitokaisilla.

Laki ja Nisse kävivät silmäpeilauksessa viime viikolla Päivi Vanhapellon luona. Lakilla oli muutama ylimääräinen ripsi ja Nissellä oli alaluomella muutos, tämä muutos ei kuitenkaan aiheuta toimenpiteitä eikä vaikuta jalostuskäyttöön.