Viikonloppuna saimme harvinaisia vieraita tänne Etelä-Suomeen. Nimittäin Veetin kasvattaja Minna ja Miika saapuivat lauantai iltana meille iltaa istumaan ja saunomaan. Hyvinhän tuo ilta sujui ja Veeti istua tökötti kasvattajansa sylissä ja rapsutuksia tassuttaen kerjäsi. Kyllä olivat koirat illalla väsyneitä kun vieraita oli pitänyt koko illan vahtia ja rapsutuksia kerjätä =) Olipahan mukavaa kun kävitte meitä katsomassa!

Sitten pääsemmekin Nisseen. Eli jotkut varmasti tietävätkin että Elokuussa minun viimeisellä lomaviikollani Nisse oli aamulla aivan kolmijalkainen. No minä tietenkin luulin, että siltä on mennyt ristiside jalasta. Sitten kuvattiin ja tutkittiin ja huomattiinkin, että vanha vamma on noussut kummittelemaan.

Nisse oli 1v ikäinen kun tulimme yhtenä iltana töistä kotiin ja huomasimme pojan ontuvan. Seuraavana päivänä röntgen kuvissa todettiin pienen sesamluun menneen poikki, tämä pieni luu sijaitsee polven takaosassa. Ja nyt on sitten niin, että tämä sesamluun ympäristö on alkanut kerätä nivelrikkoa ja rustoa. Näin ollen polveen ei tule sellaista joustoa kun siihen kuuluisi tulla ja Nisse onnahtaa aina silloin tällöin. Nyt jalkaa hoidetaan kortisonilla ja levolla ja kahden kuukauden päästä on uudet röntgen kuvat jolloin nähdään onko tilanne rauhoittunut. Jossain vaiheessa jalka voidaan joutua operoimaan. Ortopedi sanoi että tuolla alueella esiintyvät muutokset ovat harvinaisia. Mutta onneksi itse polvinivel on aivan kunnossa eikä siinä ole nivelrikkoa. Toivottavasti näistä hoidoista olisi jotain apua eikä heti tarvitisisi miettiä leikkausta.