Täällä ensimmäinen lomapäivä takanapäin.Voi kuinka onnellisia koiria oli aamulla kun en lähtenytkään töihin ja ilma oli sellainen heti aamusta että ihanaa kun ei ollut kiire mihinkään. Laki voi hyvin on hiukan jaksanut luuta syödä ja katsellut lumisadetta ikkunasta, muuten neidin päivä onkin kulunut nukkuen. Mamma ei halua mennä ulos kun lunta sataa ja tuulee niin kovaa, tissit laahaavat kirjaimellisesti maata pitkin joten en minäkään ulos menisi =)

Aamu alkoi Nissen trimmauksella ja voi sieltä kuoriutui pikku kalju kojootti. Sitten pestiin ja kammattiin ja voi Nisse oli tyytyväinen. Karvan alta paljastui pari viikkoa sitten tapahtuneen kohauksen jäljet. Nisse ja Veeti ottivat perisen viikkoa sitten yhteen kun minä olin jo ulkoeteissä löhdössä töihin, syytä en tiedä. Nyt sitten Nissellä on parit vekit niskassa onneksi ihan hyvin parantuneet. Nissellä onkin sitten vauhtia riittänyt kun karva on pois, on juostu ja levitetty taasen lelut pitkin kämppää.

Veeti herran 6v synttärit ovat huomenna. Niitä juhlittiin jo kyllä tänään. Koirat saivat itsetehtyä maksalaatikkoa ja ihmisille oli sitten kakkukahvit =) Voi kyllä taidetaan olla aika hölmöjä mutta on kiva saada välillä täytekakkua =) NAM! Koirilla tulikin tänään ruokaa ja voih sitä nuuskutusta kun pahvilaatikon sisältöä tutkittiin ja mitä herkkuja siellä olikaan.

Tänään viritimme virallisen pentulaatikon Lakille ja neiti kävi siihen jo tutustumassa. Alpokin kävi heittämässä koko laatikon sisuksen ylös alaisin ja tsekkaamassa mitä laatikko on syönyt. Alpo ja Myrtti viihtyvät ulkona, kylmästä ilmasta huolimatta, meno on mahdotonta. Muuten päivä on kulunut arkisia askareita puuhastellen ja pyykkiä pesten. Sen verran on käyty ulkona,että sisareni Annan kanssa haimme puita sisälle kuivumaan.