Huh, jos on kätilö poikki niin kyllä on mammakin. Kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, onneksi kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin. Viime yönä on nukuttu 3h yöunilla ja sitäkin edellinen yö meni valvoessa. Eilen päivällä Laki alkoi tekemään pesää ja sitä jatkui pitkälle yöhön. Lopulta yöllä kolmelta mamma päätti alkaa nukkumaan ja nukkui levollisesti.

Tänään aamulla kuudelta Laki useita kertoja ulkona ja 07.45 Veeti tuli kertomaan minulle että hei äiskä, toi mamma synnyttää =) Ensimmäisen tunnin jälkeen ei yhtään pentua ollut tullut joten hiukan ihmettelin, tätä jatkui vielä tovi jolloin auton nokka suunnattiin kohti eläinlääkäriä. Eläinlääkäri tunnusteli Lakin ja yhtään pentua ei tuntunut synnytyskanavassa. Mamma sai hiukan oksitosiinia ja kalkkia. Tästä puolen tunnin kuluttua meillä oli kaksi terhakkaa uros pentua joita mamma hoivasi antaumuksella. Laki sai samat satsit lääkkeitä ja kolmas pentu tuli pylly edellä ja se jumittui synnytyskanavaan. Mamma koira oli aivan poikki.

Näin ollen sitten loput pennut syntyivät keisarinleikkauksella. Synnytyskanavaan jäänyt pentu oli aivan flekmaattinen mutta saatiin elvytettyä. Loppu saldo siis 1 narttu ja 4 urosta. Pentujen painot ovat 160-235g, narttu on iso-tyttö =) Laki on tästä kaikesta aivan väsynyt ja makaa puoli tajuttomana pentulaatikossa, vauvat ovat kuitenkin tyytyväisiä. Tässä hiukan kuvasatoa näistä pikku söpöliineistä =) Mutta nyt taidamme mennä kaikki nukkumaan.