Omistaja on saanut viime yönä nukuttua ja kyllä 14h yöunet tulivat tarpeeseen. Aamulla sitten pönttö ihan sekaisin ja flunssakin vielä meinaa tulla.

Laki on tänään ollut jaloillaan ja hoitanut pentuja. Vielä kyllä paikat hiukan kipeänä kun kävelee takapää tönkkönä. Huolta tänään on aiheuttanut pentueen pienin poika joka sai eilen työnimekseen Cassu juniori kun on aika saman nököinen kun isänsä pienenä. Pikkuinen oli yönaikana menettänyt aika paljon painoaan ja aamulla se oli aivan kuiva. Tänään pentua on tarkkailtu ja se on saanut hiukan lisäruokintaan, pieni ei oikein ymmärrä imeä =( Nyt se on saanut maitoa hiukan pullosta ja ymmärtänyt hiukan paremmin imemisen taidon =) Joten toivomme kovasti että tämä pikkuinen selviää ja tulee jatkossa olemaan kaikin puolin kunnossa.

Muut pennut voivat hyvin ja ovat oikein jänteviä ja vahvan tuntuisia ja kaikille muille painoa on tullut hiukan lisää. Josko huomenna sitten ottaisimme ipanoista kuvia tänään olemme pyhittäneet pentuhuoneen mammalle ja koiravauvoille.