Cassu Jr. on alkanut saada itselleen painoa. Vielä pikkuista lisäruokitaan tiiviisti ja useita kertoja päivässä. Hiukan on pieni yrittänyt mennä mamman tissille mutta kun sisarukset ovat jo niin paljon tätä pientä isompia että toiseksi sitä jäädään. Ja pieni on ollut niin heikko ettei ole jaksanut imeä sieltä mitään. Joten toivottavasti pienen vointi lähtisi nyt paranemaan.

Muut pennut voivat hyvin ja ovat erittäin pulleita =) Laki-mamma jaksaa hyvin ja leikkaushaavakin näyttää oikein siistiltä. Josko tämä nyt lähtisi tasaantumaan ja kaikkien vointi paranisi.

Nisse jaksaa hyvin ja poistettu kynsi ei ole herran elämää haitannut. Kynnen tynkäkin näyttää tällä hetkellä siistiltä. Nissellä oli tänään riemun päivä kun se pääsi mukaamme lenkille pitkästä aikaa. Tänään teimme Veetin,Alpon, Myrtin ja Nissen kanssa kotalenkin ja voi sitä menoa. Alpo löysi päästäisen raadon ja yllättävää kyllä luovutti sen Ristolle ilman hangoittelua. Alpo juoksi ojassa joka oli aivan täynnä lunta ja näytti lähinnä käppänä lumikoiralta =) Mutta hauskaa oli. Tässä vielä pikkuisista kuvia.

Äidin jalan takana on mukava olla piilossa.

Hei, mihis te muut menitte?

Löytyihän se veikka sieltä kun tarpeeksi etsittiin

uh, ja tähän rojahti ison masunsa kanssa