Loppiaisena pennut saivat mikrosirut niskaansa, kun Maiju ajeli Lahdesta meitä tapaamaan. Yksi pojista ei sanonut mitään ja loput sanoivat piip joten oikein reippaita ipanoita. Kiitos Maiju! Pentujen viralliset nimet ovat Pihkatassun Cheri, Charlie, Carlos ja Capo.

Loppiaisena pennut myös harjoittelivat autolla menoa ja kävimme katsomassa isä-kassua ja Leevi-Setää. Hiukan siellä ujostutti. Tänään olimme koko iltapäivän reissussa Leevin ja Kassu luona kun Maisaa odotti kunnon trimmaus. Huh kylläpä oli homma ja aikaa kului jokunen tunti. Neitokaisella on hyvä karkea karva mutta aivan tajuttoman paljon pohjavillaa. No neitokaiselle on tehty vain pentukarvan nypintä ja nyt tehtiin sitten ensimmäinen oikein kunnollinen trimmaus. Kivan näköinen neitokainen sieltä karvojen alta paljastui.

Tänään myöskin pakkasmittaririn laskettua -3c kävimme pentujen kanssa ulkona. Siitä pennut olivatkin todella ihmeissään ja meidän isot vielä kiusasivat niitä ja heittivät lunta pikkuisten päälle. Kuviakin on tullut otettua, kuvaaminen vain on mennyt erittäin hankalaksi kun kohteet eivät enään pysy paikallaan =) Mutta jokusia kuvia siis tiedossa kunhan saan ne koneelle purettua.