Niin se vaihtui vuosi 2011, kotona pelaillen ja herkkuja popsien =) Vuosi on alkanut sairastaen, viime viikolla jo oli hiukan flunssainen olo ja niinhän siinä kävi että poskiontelotulehdus iski. No tästä toivottavasti selvitään pian.

Palataan hiukan ajassa taaksepäin eli jouluun 2010. ISO KIITOS kaikille kasvattien omistajille joulutervehdyksistä ja kirjeistä! Joulu kului kotosalla ja koirat saivat paljon keksejä,leluja ja luita joulupukilta. Meikäläinen tilasi isomman erän kerralla niin riittää nyt sitten pitemmäksi aikaa koirilla puuhasteltavaa.

Jouluviikolla saapui Evirasta vastaus Cassu Juniorista. Pienen kuolema kun kävi niin äkkiä ja juuri kun näytti siltä, että kaikki oli hyvin, halusin lähettää sen Eviraan avattavaksi. Patologin tutkimuksessa kaikki sisäelimet, sydän ja nielu olivat normaalit. Mitään normaalista poikkeavaa avauksessa ei löytynyt. Virallinen kuolinsyy oli akuutti,märkäinen keuhkotulehdus. Kenties pentu vetänyt sektiossa sikiönesteitä keuhkoihinsa koska oli jumissa synnytyskavassa narttupennun kanssa.

Pennut ovat oppineet syömään kiinteätä ruokaa oikein hyvin. Maailmaa katsellaan ja tutkitaan jo ahkerasti .Hampaat alkavat puhjeta ja pikku naskaleita alkaa tuntumaan suussa. Muutama poika on uskaltautunut jo keittiönkin puolelle. Myrtti on pentujen kummitäti ja leikkii niiden kanssa kaiken aikaa kun pienet ovat hereillä. Myrtti jaksaa niiden kanssa remuta ja houkutella niitä keittiön puolelle =)

Tässä vielä hiukan epävarmoja askeleita