Niin se alkaa kevät tulla oikein ryminällä, eilenkin oli lämmintä jo + 6 astetta. Maaliskuu alkaa olla lopuillaan.

Viime viikonloppu sujui juhlien merkeissä. Maisa neitokainen täytti vuoden, apua siis mihin se aika on oikein kadonnut. Vielä ihmeellisempää on se, että Myrtti neitokainen täytti eilen kaksi vuotta. Ristolla olikin sitten maanantaina synttärit, noh en viitsi sanoa edes paljonko täytti =) HEH! Sunnuntai joka tapauksessa meni kakkua syöden ja kahvia keitellen.

Myrtti sai "mummulan jengiltä" vinkuvan kalkkunan ja se onkin nyt alkuviikon saanut kyytiä. Maisa sai meiltä raatolelun sellaisen kukon ja  kuulinkin, että kukko on saanut kyytiä =)

Maanantaina meillä kävi c-pentueen Jeccu katsomassa meitä sekä karvaisia kavereita. Meno olikin sitä luokkaa että huh huh. Veetikin innostui pennun painamaan täyttä höyryä eteenpäin. Jeccu tulee meitä sunnuntaina viihdyttämään ja onkin meillä hoidossa koko seuraavan viikon, kun isäntäperhe lähtee lomalle.  Mahtaa meidän koirilla on ihmettelemistä.  Joten ensi viikolla on sitten luvassa Jecun juttuja sekä mahdollisesti viikkoon saadaan mahtumaan parturointia ym.