Kevät on todellakin tullut aivan hetkessä. Tuntuu kuin puiden lehdet olisivat puhjenneet vain muutamien päivien aikana. Pihatyöt on aloitettu kun pitkästä aikaa oli vapaa viikonloppu. Orvokit on istutettu ja kaksi kukkapenkkiä kitketty, huh huh. Kyllä sitä nyt miettii että miksi piti tehdä kukkapenkit keskelle peltomaata eikä silloin viime kesänä tullut mieleen laittaa suodatinkankaita ym. No tietäähän sen, että peltomullassa viihtyy nämä kaameimmat rikkaruohot ja parempi laitella niitä kankaita nyt kun ei ollenkaan.

Viime viikkojen aikana myös trimmitilat ja autotalli ovat valmistuneet vauhdilla. Molemmat tilat on jo maalattu ja ensi viikonloppuna autotalliin asennetaan ovet. Trimmitiloissa ollaan laittioita alettu tasoittelemaan ja ensi viikolla pitäisi mennä sitten hakemaan lattialaattoja.

Viimeisestä päivityksestä on kulunut tovi aikaa joten paljon on kerennyt kaikkea tapahtua. Pääsiäisenä Maisa osallistui ensimmäisiin näyttelyihin. Lappeenrannassa vietettiin yö hotellissa ja matkalla mukana olivat Maisa ja Myrtti sekä reissussa hiukan virkistäytymässä Nisse-herra. Maisa oli Lappeenranna näyttelyssä Pn3 kera vara-sertin. Tällä reissulla kävimme katsomassa myös Telman poikaa Borista. Boris tunsikin meidät heti ja olipa mukava vaihtaa kuulumiset. Pojalle kuului hyvää ja mökkikausikin oli jo aloitettu ja voi niitä hajuja joita piti talven jäljiltä tutkia.

Maisa tutkimassa onko hotellin sänky oikeasti niin hyvä mitä kaverit ovat kertoneet...

Lappeenranna kävimme koirien kanssa kävelyllä linnoituksilla jotka olivat oikein ihana paikka. Ottaen huomioon, että ilma oli erittäin lämmin ja aurinko paistoi. Rannat olivat jo osittain sulaneet ja näin ollen se oli houkutellut rannalle sinisorsia ja hiukan isompiakin lintuja.

Tampereella järjestettiin 7.5 ja 8.5 koiranäyttelyt. Lauantaina oli käppänöiden erikoisnäyttely ja sunnuntain kv-näyttely. Lauantaina Maisa sai erikoisnäyttelyssä erin ja tuomari oli sitä mieltä että Myrtti on liian iso hänen makuunsa ja siksi eh. Sunnuntaina Maisa sai eh:n koska Ranskalainen tuomari oli sitä mieltä että neitokainen on hiukan liian pieni ja mittasi Maisan 32cm ja Myrtti eri mutta ei sa. Viikonlopulta neitokaiset saivat hyvät arvostelut joten tyytyväisiä voimme olla.

Eilen Kassun ja Lakin poika Jeccu tuli meitä moikkaamaan ja samalla parturiin. Trimmauksessa meni kaksi tuntia ja voi että poika käyttäytyi kuin aikamies konsanaan. Hiukan kalju lookki pojalle tuli mutta se ei menoa haitannut kun trimmaukset oli ohi painettiin sisällä Alpo veljen ja muiden sukulaisten kesken kuin aropuput.

Nyt jo väsyttää onko pakko poseerata jos ei taho =)