Toukokuu vaihtui kesäkuuksi ja helteet alkoivat. Aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta, onneksi hiukan edes tuulee niin se viilentää kivasti. Paljon onkin viime päivityksen jälkeen tapahtunut. Näyttelyissä on taasen käyty ja uusi muotovaliokin saatiin aikaiseksi =)

Kotosalla autotallia ja trimmihuonetta on rakennettu urakalla. Autotalliin saatiin asennettua isot ulko-ovet, sekä molemmat tilat on saatu pintamaaliin. Trimmihuoneeseen on myös tämän viikon aikana laitettu vesieriste ja ilmeisesti ensi viikolla sitä päästään laatoittamaan, jippii. Ikkunan ja ovenpielet on myöskin laudoitettu. Viime viikonloppuna myös kuistin terassi saatiin tehtyä.

Ensi viikolla meillä onkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun Lakin ja Kassun Rölli poika tulee meille viikoksi hoitoon. Mahtaa olla meidän koirat niin kuin pikku kaverikin iltaisin puhki.

Koirat jaksavat hyvin. Alpo sai kesätukan ja onkin nyt vallan hurmaava poika. Nisse odottelee nypintää joka pitäisikin tehdä kiireellä kun ilmatkin ovat näin lämpimät. Lakin uusi karva on pentujen jälkeen jotenkin kummallista ja ajattelinkin koittaa josko lähtisi nyppimällä pois. Laki onkin ollut tiukalla laihdutuskuurilla talven jäljiltä mutta se ei tunnu tuottavan tulosta =) Olenkin nauranut että tyttö käy varmasti jääkaapilla silloin kuin me olemme töissä.