Jippii loma on vihdoinkin alkanut tai ensimmäinen lomaviikko jo puolessa välissä. Alkuviikko onkin aherretty erilaisten arkareiden parissa.

Maanantai alkoi koirien eläinlääkäri keikalla, Maisa sai 1v rokotukset ja nyt neitokainen odottelee sitten nypintää ja sitä myöten sitten lisää näyttelyitä. Veeti ja Laki olivat tarkastus käynnillä, molemmat katsottiin läpi sekä tässä jo tovi sitten ennen lomaani molemmat kävivät verikokeissa. Verikokeissa testattiin perus juttuja mm. maksa-,munuais- ja verensokeri nämä olivat molemmilla kunnossa. Veetin voi erinomaisesti mutta Lakilla on sivuääni sydämessä. Tämä sivuääni havaittiin ensimmäisen kerran kun vein Lakin sterilisaatioon ja silloin katsottiin verikokeita että se ei johtuisi anemiasta ym. Tällöin lääkäri kehoitti, että sydän kuunneltaisiin kesällä uudestaan jotta nähtäisiin onko se todellinen vai johtuiko pentujen aiheuttamasta rasituksesta. Mutta todellinen se siis nyt on, koiran vointi on aivan normaali joten lääkityksiä ei tarvitse aloittaa. Mikäli tilannet muuttuu pahemmaksi ja koiran voinnissa tapahtuu muutoksia tehdään sitten lisää tutkimuksia. Silloin kun Laki tuli meille ei sillä eläinlääkärin tarkastuksessa todettu mitään eikä aikaisemmilla rokotus kerroilla ym ole sivuääntä kuulunut.

Muuten koirat ovat nauttineet alkuviikon hiukan viileämmistä ilmoista ulkosalla jossa jaksetaan peuhata tunti tolkulla. Minä puolestani olen saanut kaksi pakastinta sulatettua ja pakattua 5kg mansikoita talven varalle. Sekä käytyä kaappeja läpi ja heittänyt tavaraa roskiin huolella. Kaikkea sitä tuleekin kaappeihin tungettua.