Tänään ei kyllä ole tuntunut oikein mukavalta vaikka aamu alkoikin hyvin. Aamulla lähdimme koirien kanssa kävelylle ja nuuskittavaa riitti oikein urakalla kun naapurustomme hevoset olivat käyneet jo lenkillänsä.

Noh iltapäivällä sitten odottikin isompi yllätys.Päätimme alkaa siivota vaatehuonetta joka on niellyt viimeisten kuukausien aikana tavaraa sisäänsä. Tarkoituksena oli eritellä tavaroita jotka menevät trimmihuoneeseet ja autotalliin rakennuksen valmistuttua.

Emme edes kunnolla päässeet alkuun kun Risto tajusi että tavaraa oli silputtu urakalla ja samassa tajusimme että se oli hiiren aikaan saannoksia. Vaatehuoneessa ylälista hiukan irvisti kun talo on tottakai hiukan "liikkunut", no sen isompaa reikää ei hiiri tarvitsekkaan.

Koiran ruokapussiin hiiri oli tehnyt pesän joten 10kg säkki lähti roskiin sen ollessa täynnä hiiren kakkaa ja pesätarvikkeita. Oli hiirulainen päässyt käsiksi myös lasten vaatteisiin ja lasten kirjoihin mitä on säästetty mahdollisesti tulevaisuutta varten. Suurin osa vauva vaatteista meni siis roskiin.

Kaiken kaikkiaan hiiren tekemiin tuhotöiden siivoamiseen meni koko iltapäivä ja reilu jätesäkillinen piti laittaa tavaraa pois. Nyt ullakolle on viety pyydykset ja vaatehuoneen lista on korjauksessa pikin miten. Että tälläinen sunnuntai päivä tällä kertaa.