No niin täällä taas. Kasvattimme Rölli ja Cheri ovat vielä täällä meillä hoidossa ja minulla on tämä viikko talvilomaa. Blogi on ollut hiljaisuudessa koska isäntäväki on ollut todella heikossa hapessa.

Viikko sitten meillä molemmille tuli 40 asteen kuume ja erittäin kipeä kurkku. Eipä siinä voinut muuta kuin maata sängyssä ja välillä yrittää päästää koiria ulos ja antaa niille ruokaa. Kun kuume alkoi helpottaa tuli sitten muita jälkitauteja tilalle. On ollut silmätulehdus, yskä, poskiontelotulehdus ja jne eli suunnilleen kaikki mahdollinen. Eilen illalla alkoi tuntua siltä että hei ehkä tästä selvitään. Minulla on viidettä päivää kyllä korvat lukossa mikä on aika ikävä tunne mutta josko ne siitä aukeavat kunhan räkä pääsee aivoista pois.

Meidän koirat ovat nukkuneet aika paljon ja ottaneet tilanteen aika rauhassa. Cheri ja Röllli ovat varmasti olleet todella ihmeissään että mikä ihmeen talo se tälläinen on jossa vain nukutaan ja vaihdetaan välillä paikkaa. Nuoret ovatkin keksineet sitten ihan omia virikkeitä keskenään ja painin äänet ovat välillä korvia raastaneet.

Eilisen päivän ja edellisen illan aikana satoi kovasti lunta. Etupihan valoista ei kohta enään näy mitään kun lunta on niin paljon. Takapihalla on myös lunta todella paljon. Vanhasta matalasta aitauksesta näkyy hiukan vain aidan verkkoa, toivottavasti porukka ei hyppää siitä yli.

Ulkona on pilvetön taivas ja aurinko paistaa ihanasti. Vielä ei kuitenkaan jaksa ulkona olla. Koirat sen sijaan ovat siellä tänään hyvin viihtyneet.

Valokuviakin on mutta en nyt tajua mihin piuha on laitettu jolla niitä saisi koneelle. Noh ehkä se löytyy kun tässä alkaa palata normaaliin elämään.