Ihana huomata, että kevättä kohti ollaan menossa. Aurinko on paistanut tällä viikolla ihanasti pilvettömältä taivaalta ja illalla on valoisaa melkein kuuten asti illalla.

Viime viikon olin talvilomalla ja se meni sairastaessa, sitkeä tauti kaikin puolin on ollut. Viime sunnuntaina oli pakko mennä päivystykseen kun korvia särkiä ja pyörrytti. No korvatulehdus oli syynä ja viikko sairaslomaa. Tämä viikkon on sairastettu kotosalla ja olo on kohentunut hitaasti. Korvat ovat vielä lukossa mutta ne kuulemma voivatkin olla useita viikkoja. Viikko on mennyt nukkuessa kun sain 1000mg antibiootit ja niitä otetaan aamuin illoin.

Rölli ja Cheri lähtivät viime viikolla omiin koteihinsa. Nähdessään omistajansa Rölli huokasi syvään ja rojahti lattialle aivan väsyneenä =) Yleensä Rölli ei halua lähteä meiltä kotiin mutta nyt se lähti kiltisti lopen väsyneenä. Cheri haettiin kanssa kotiin ja voi sitä jälleen näkemisen riemua, isoveljellä Alpolla tuli itku kun pikku systeri lähti kotiin. Valokuvia on mutta piuhoja ei edellenkään ole löytynyt en voi käsittää mihin ne on laitettu =(