Viime viikkoi tuntui vierivän vauhdilla ohi ja olevan kaikenlaista pikku sälää. Mutta sitten asiaan, Toukokuun viimeisen viikonlopun vietimme Joensuussa Maisan ja Nissen kanssa.

Voiko polleampaa koiraa olla kuin meidän Nisse joka pääsi näyttelyyn ja vielä koko viikonlopuksi hotelliin yöksi =) jos Nisse osaisi kirjoittaa niin sen näyttelyihin liittyvä blogi olisi varmasti todella hauskaa luettavaa. Lauantaina meillä oli tuomarina Paavo Mattila ja Nisse kiri itsensä melkein vuoden tauon jälkeen pu2:si ja Maisa avasi serti tilinsä ollen vsp kera sertin.

En muista että Joensuussa olisi näyttelyiden aikaan ollut niin lämmin kuin nyt oli. Aurinko porotti ja lämpömittari kipusi päälle 20 asteen. Näyttelyssä törmättiin tuttuihin ja iltapäivän vietimmekin Veetin kasvattajan Minnan luona. Iso kiitos Minna ja Miika, olipa kiva nähdä pitkästä aikaa.

Sunnuntaina ilma ei näyttänyt niin lämpimältä kuin edellisenä päivänä. Musta-hopeiden tuomarina toimi Elina Haapaniemi. Maisa eh turkista tuli noottia mikä on ihan ymmärrettävää, Maikki on päättänyt puskea harmaata villaa minkä kerkiää ja turkki on epäpuhtaan värinen. Nisse oli ainoa erin ja sa:n saanut koira ollen sitten rop ja cacib. Jaahas pitäisi kait suunnitella Nisse miehelle reissua ulkomaille, koittamaan onnea cacibien suhteen.

Alpo, Veeti ja Myrtti olivat kotona ja heitä hoitamassa oli tietenkin "mummi" ja "pappa" eli Leevin ja Kassun huoltajat. Veeti oli sitä mieltä että tässä talossa herätään aamulla klo 06,00 ja ensin ruokaa ja sitten leikitään. En voinut uskoa tätä todeksi koska Veeti on aivan aamu- uninen niin kuin minäkin, arkena sitä ei saa hereille ennen klo 11.00 =)

Joten iso kiitos kotona olevien huoltojoukoille!

Nyt viikonloppuna emme olleet näyttelyissä vaan trimmailin koiria kotosalla. Alpon velipoika Niksu kävi trimmissä ja poika oli saanut massaa ja näytti kunnon ukolta, aivan isänsä näköinen poika.