No niin nyt päästään taas blogia kirjoittamaan, kun ohjelma on saatu korjattua. Eli kaikki vanhat kuvat tuhoituneet, koska ohjelman ylläpitoon on iskenyt ukkosesta johtuva sähkökatko tai jotain sinnepäin. Eli vanhat kuvat ei ole näkyvissä blogissa =(

Kesäloma on alkanut ja olemme jo viikon verran lomailleet. Ensimmäinen viikko vierähti Kuopiossa jossa taas järjestettiin 3 päivänen näyttely. Meillä oli koirat ilmoitettu perjantaille ja sunnuntaille. Pitkästä aikaa näyttelyyn osallistui Veeti koska herra on hyvässä kunnossa ja täyttää talvella 8v jolloin pääsisi veteraani kehiin joten sitä odottelemme.

Perjantaina Veeti ( Realsilveer Kent Clark) sai Eh:n tuomarin mielestä väri ei ollut hyvä ja Veetihän teki selväksi ettei näyttelyistä pidä ja liikkuminen oli sitä sun tätä. Myrtti ( Juliuksen Yönkuningatar) oli valioluokassa eri3 ja sa. Tuija ja Pauli kävi meitä illalla moikkaamassa ja olipa kiva nähdä pitkästä aikaa.

Lauantaina emme osallistuneet näyttelyyn vaan vietimme aikaa Alatalon leirintäalueella ja kävimme tutustumassa Best in tehtaanmyymälään joka avattiin, pieni paikka mutta jäihän sieltä tavaraa käsiin. Kävimme myös kauppahallissa ja torilla kahveella ja tietenkin lörtsyllä.

Sunnuntaina Veeti ja Myrtti olivat kehissä ja molemmat saivat hyvät arvostelut mutta tuomarin mittasi molemmat ulos kehästä. Veeti sai T:n ja Myrtti Eh:n.

No ilmat suosivat Kuopiossa ihan kivasti. Vaikka toisinaan tuli vettä se ei menoa haitannut. Kuopiossa nähtiin paljon tuttuja ja olipa kiva tavata monia pitkästä aikaa. Erityis kiitokset kennel Memorytalesin väelle että saatiin majailla teidän teltassa =)

Ennen lomaa Veeti ( Realsilveer Kent Clark) kävi verikokeissa ja maksa-ja munuaisarvot olivat täysin kunnossa vaikka veteraani ikä onkin lähellä =) JIHUU!

Olemme saaneet uuden perheenjäsenen =) Tulokkaasta lisää luvassa kunhan saadaan valokuvat ladattua koneelle.